Robin Ford is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

No Way Home

1996 | Film noir, Misdaad, Drama

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1996. Film noir van Buddy Giovinazzo. Met o.a. Tim Roth, James Russo, Deborah Unger, Bernadette Penotti en Larry Romano.

Tien jaar na zijn rare, bloederige debuutfilm Combat Shock kon niemand verwachten dat Giovinazzo's tweede een krachtig, subtiel, overzichtelijk drama zou zijn met het zo moeilijk te reproduceren alledaagse realisme. No way home moest helaas in de meeste landen de bioscoop overslaan richting videotheek. Roth gebruikt zijn trieste gezicht ten volle als Joey, die na zes jaar uit de gevangenis komt en verbaasd constateert dat zijn moeder is overleden en zijn oudere broer Tommy (Russo) is getrouwd met ene Lorraine (Unger). Joey mag bij de twee intrekken, hoewel Lorraine tegensputtert. Terwijl Tommy hash verkoopt, Lorraine klust als stripper en Joey ramenlapt, zorgt de gespannen driehoeksverhouding voor het opborrelen van oude en nieuwe geheimen. De acteurs houden zich bewonderenswaardig in, laten het scenario van Giovinazzo rustig zijn werk doen en ontvouwen beetje bij beetje hun personages tot vol wasdom. No Way Home is zeker geen geweldloze film, maar de toon blijft koel en de focus ligt constant op psychologie.

The Salvage Gang

1958 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1958. Familiefilm van John Krish. Met o.a. Christopher Warbey, Ali Allen, Amanda Coxell, Frazer Hines en Richard Molinas.

Na bij vergissing een bed te hebben verkocht om aan geld te komen voor een gebroken zaag, gaat een groep kinderen op pad om het bed weer terug te krijgen. Na een wat onwennig, slapstick- achtig begin krijgt deze kinderfilm een mooi bizar kantje als de kinderen hun teruggevonden bed door de straten van Londen naar huis rijden.