Charles E. Sellier

Regisseur, Scenarist

Charles E. Sellier is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Mysteries of the Ancient World

1994 | Documentaire, Mysterie

Verenigde Staten 1994. Documentaire van Doug Cambell.

Wie naar deze twee uur durende special kijkt, verbreedt zijn horizon op een ongebruikelijke manier. Hij werd geschreven door Charles E. Sellier en is gebaseerd op diens boek. Het gaat over onverklaarbare mysteries. Darren McGavin is gastheer en hij begeleidt de kijker op diens tocht naar de oudst bekende mysteries, inclusief buitenaardse, door gebruik te maken van onze creatieve intelligentie. Hij wijst ons hoe wij ons open kunnen stellen voor nieuw verworven theorieën en antwoorden, die anders zijn dan de gevestigde meningen die door het grote publiek als waarheid worden ervaren. De onderwerpen zijn de piramiden en het oorspronkelijke doel waarvoor ze gebouwd werden, de geometrische precisie die in onze moderne tijd niet bereikt kan worden en de schakel tussen de piramiden en de planeet Mars. Hij laat foto's vanuit de ruimte gemaakt van piramiden en op een gezicht lijkende structuren op het oppervlak van Mars zien, die door de NASA langetijd werden achtergehouden. Verder worden de verdwijningen in de Bermuda Driehoek, waarvan Einstein zei dat het een poort naar een andere dimensie was, de voorspellingen van Nostradamus, en de lijkwade van Turijn besproken met wetenschappers, waterbouwkundig ingenieurs, architecten en geleerden. Erg interessant en leerzaam.

Snowballing

1985 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1985. Komedie van Charles E. Sellier. Met o.a. Alan Segus, P.R. Paul, Mary McDonough, Adam Mills en Michael Sharett.

Een buitengewoon flauwe komedie van de lopende band over een stelletje tieners, die deelnemen aan ski-wedstrijden en de boel op stelten zetten. Een boze sheriff en wat bloot zorgen voor geen enkele opwinding. Overslaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charles E. Sellier op televisie komt.

Reageer