Brian Hall

Acteur

Brian Hall is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bam Margera Presents: Where the #$&% Is Santa?

2008 | Komedie

Verenigde Staten 2008. Komedie van Bam Margera. Met o.a. Bam Margera, Brian Hall en Brandon Novak.

Bam Margera viert de kerst dit jaar op zijn eigen, schaamteloze manier. De feestdagen staan voor de deur en dit jaar wil Bam voor zijn vrouw Missy het ultieme kerstcadeau: de Kerstman zelf. Maar dan moet hij hem eerst nog zien te vinden. In het chaotische avontuur dat volgt, belanden Bam en zijn 'loservrienden' bij de poolcirkel. Onder aanvoering van The Dudesons voert hun tocht over het bevroren niemandsland van Lapland. Onderweg klopt het stelletje ongeregeld aan bij de Finse rockers Andy McCoy en Ville Vallo, die misschien weten waar de Kerstman zich schuilhoudt. Terwijl de reis steeds zwaarder wordt, begint Bam zich af te vragen: Where the #$&% is Santa?

Brazilian Connection

1989 | Thriller

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1989. Thriller van Ian Toynton. Met o.a. Simon Dutton, Gayle Hunnicutt, David Ryall, Simon Rouse en Jenifer Landor.

De beroemde detective van Leslie Charter is niet kapot te krijgen. Dutton debuteert hier als de nieuwe Saint, die het vreemde verband moet onderzoeken tussen een gestolen baby en een Latijns-Amerikaanse god. Dure internationale tv-co-produktie op z`n slechtst: men neme een rommelig script (van Anthony Horowitz), laat het verhaal spelen op toeristische plaatsen (de climax is hier de Thames Barrier) en hoop dat het publiek de hoofdrolspeler leuk vindt.

McVicar

1980 | Misdaad, Biografie, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1980. Misdaad van Tom Clegg. Met o.a. Roger Daltrey, Adam Faith, Cheryl Campbell, Brian Hall en Steven Berkoff.

Een indrukwekkend drama over John McVicar (Daltrey), Engelands publieke vijand nummer één en zijn ontsnapping uit de gevangenis. Het scenario is van McVicar die zijn boek bewerkte; Daltrey is verrassend goed, evenals Faith, zijn vriend die helpt bij de ontsnapping, en Campbell, zijn mooie vrouw.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brian Hall op televisie komt.

Reageer