Christopher Brougham

Acteur

Christopher Brougham is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Hercules: Hercules and the circle of fire

1994 | Animatie, Fantasy

Verenigde Staten 1994. Animatie van Doug Lefler. Met o.a. Christopher Brougham, Anthony Quinn en Kevin Sorbo.

De wraakzuchtige godin Hera wil de mensheid vernietigen door het eeuwige licht te stelen, waardoor de wereld in ijskoude duisternis gedompeld wordt. Godenzoon Hercules heeft de taak de mensheid te beschermen en hij moet het vuur weer op aarde brengen

Hercules and the circle of fire

1994 | Fantasy, Animatie

Verenigde Staten 1994. Fantasy van Doug Lefler. Met o.a. Christopher Brougham, Anthony Quinn en Kevin Sorbo.

De wraakzuchtige godin Hera heeft in haar plan om de mensheid te vernietigen het eeuwige licht gestolen. Nu dreigt de wereld te verstarren in een ijzige kou

Hercules and the Circle of Fire

1994 | Fantasy, Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Fantasy van Bill L. Norton. Met o.a. Kevin Sorbo, Anthony Quinn, Tawny Kitaen, Kevin Atkinson en Michael Hurst.

De legendarische krachtpatser uit de Griekse mythologie, Hercules (Sorbo), heeft in deze film veel weg van een stripheld in zijn strijd tegen de sterfelijke krijgers van zijn kwaadaardige stiefmoeder, de godin Hera. Hercules krijgt in dit verhaal te maken met de gramschap van Hera en redt de wereld van de ondergang nadat de godin de `eeuwige vlam` heeft weggenomen. De held ontmoet in deze film ook voor het eerst Deianeira (Kitaen), zijn toekomstige vrouw. Anthony Quinn speelt een wellustige Zeus en zorgt voor enkele mallotige passages. De acteurs lijken zichzelf niet serieus te nemen, maar hebben er wel duidelijk lol in. De actie, de effecten en de kostumering zijn prima. Regisseur Norton houdt de vaart er goed in en zorgt voor voldoende humor. Het scenario van Andrew Dettman en Daniel Truly kan wel wat meer elan gebruiken. Een onderhoudende tv-film.

The Legendary Journeys of Hercules: Hercules and the Amazon Women

1993 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Bill L. Norton en Bill Norton. Met o.a. Kevin Sorbo, Anthony Quinn, Roma Downey, Michael Hurst en Lloyd Scott.

Hercules (Sorbo) wordt te hulp geroepen in een dorpje dat door vrouwen wordt belaagd, die het gehucht alleen bezoeken om zich te laten bevruchten. De Amazones, gedreven door hun afkeer van mannen en hun verleden van gedienstigheid, hebben gekozen voor een vrouwensamenleving waar mannelijke baby's worden gedood.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher Brougham op televisie komt.

Reageer