Barbi Benton

Acteur

Barbi Benton is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Deathstalker

1984 | Fantasy, Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Fantasy van John Watson. Met o.a. Richard Hill, Barbi Benton, Richard Brooker, Lana Clarkson en Victor Bo.

Dit klef zwaard-en-demonenwerkje is goed voor een paar niet bedoelde grappen en wat onnodig vrouwelijk bloot. De film werd opgenomen in Argentini├ź.

Hospital Massacre

1981 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1981. Horror van Boaz Davidson. Met o.a. Barbi Benton, Chip Lucia, Jon Van Ness, Den Surles en Lanny Duncan.

Een krankzinnige, die van Benton bezeten is, kwelt en pijnigt haar tijdens een routine onderzoekje in een groot ziekenhuis. Smakeloos, cliche[KA1]matig en zwaar paranoïde. Gefilmd met de werktitel X-RAY.

For the Love of It

1980 | Komedie, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1980. Komedie van Hal Kanter. Met o.a. Deborah Raffin, Jeff Conaway, Barbi Benton, Don Rickles en Adam West.

Dol verhaal over een model en een tot over zijn oren verliefde student medicijnen, die zich achtervolgd zien door een bonte verzameling schurken en regeringsagenten. Volgepakt met stunts, visuele grappen, bekende tv-gezichten en krankzinnige dialogen.

Murder at the Mardi Gras

1978 | Thriller

Verenigde Staten 1978. Thriller van Ken Annakin. Met o.a. Didi Conn, Bill Daily, David Groh, David Wayne en Harry Morgan.

Een uilige thriller over een oliedom meisje (Conn) dat getuige is van de in de titel genoemde moord en door de dader wordt achtervolgd. Hoe een regisseur als Annakin zich hiermee kon inlaten is een raadsel.

McCloud: Park Avenue Pirates

1975 | Komedie, Muziek, Misdaad, Familiefilm

Verenigde Staten 1975. Komedie van Bruce Kessler. Met o.a. Dennis Weaver, Jessica Walter, Lorna Luft en Barbi Benton.

Sam McCloud (Weaver) begeeft zich undercover in de Newyorkse muziekwereld om de platenbonzen, die zich hebben ingelaten met de georganiseerde misdaad, een lesje te leren. Het gangstersyndicaat wil `geld investeren` in popzangeresje Shannon Forbes (Benton). Weaver is in topconditie. Leuke bijrolletjes van Luft als Marlene Morgan, Walter als Mrs. Jessica Wright en de welgevormde, weelderige ex-Playmate Benton. Het scenario is van R.P. Hillyard en producent Lou Shaw. Aflevering 1 van het zesde seizoen, nummer 33 van 45. Technicolor, Mono.

The Third Girl from the Left

1973 | Drama

Verenigde Staten 1973. Drama van Peter Medak. Met o.a. Kim Novak, Tony Curtis, Michael Brandon, George Furth en Barbi Benton.

Onthutsende clich[KA1]e-dialogen kunnen het ouderwetse melodrama over Novak, als de laatste van de chorusgirls, er niet onder krijgen. Novak heeft bedenkingen als er een huwelijk met zanger Jordon (Curtis) in zit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barbi Benton op televisie komt.

Reageer