Fabian Forte

Acteur

Fabian Forte is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Get Crazy

1983 | Komedie, Muziek, Musical

Verenigde Staten 1983. Komedie van Allan Arkush. Met o.a. Daniel Stern, Malcolm McDowell, Gail Edwards, Allan Goorwitz en Ed Begley jr.

De jaren dat Arkush in het rockpaleis Fillmore East werkte vormen de basis voor deze schitterende komedie. Het verhaal, dat wel wat aan een stripverhaal doet denken, speelt zich af rond een door moeilijkheden geplaagd oudejaarsavondconcert. De grappen vliegen in sneltreinvaart over het scherm; een en ander wordt afgewisseld met verrukkelijke muzikale fragmenten. Er zijn prima karikaturen van Mick Jagger (McDowell), Bob Dylan (Reed) en Muddy Waters (Henderson), plus vele bekende rocksterren en karakteracteurs in bijrollen. De ware liefhebber van film mag deze zeker niet missen.

Crisis in Mid-Air

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van Walter Grauman en Walter E. Grauman. Met o.a. George Peppard, Karen Grassle, Desi Arnaz Jr., Don Murray en Martin Milner.

Een luchtverkeersleider op leeftijd wordt ervan beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor een botsing tussen twee vliegtuigen. Dit soort rampenfilms was erg in, waardoor er helaas een lopende-banddrama ontstond.

Little Laura & Big John

1973 | Actiefilm

Verenigde Staten 1973. Actiefilm van Luke Moberly en Bob Woodburn. Met o.a. Fabian Forte, Karen Black, Ivy Thayer, Ken Miller en Paul Gleason.

Verrassend onderhoudende road-movie voor de fans van BONNIE AND CLYDE, gesitueerd in het moerassige gebied van de Everglades in zuidelijk Florida. Voormalig rock'n'roll-idool Fabian maakte zijn come-back als acteur in deze film, ofschoon Warren Beatty zich geen zorgen hoeft te maken over concurrentie.

A Bullet for Pretty Boy

1970 | Misdaad

Verenigde Staten 1970. Misdaad van Larry Buchanan. Met o.a. Fabian Forte, Jocelyn Lane, Astrid Warner en Michael Haynes.

Harde gozer (Pretty Boy Floyd) gaat de weg van geweld op. Goedkoop en bloederig. Ook bekend als: FINAL BULLET.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fabian Forte op televisie komt.

Reageer