Michael Finn

Acteur

Michael Finn is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Beneath the Valley of the Ultravixens

1979 | Erotiek

Verenigde Staten 1979. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Francesca 'Kitten' Natividad, Anne Marie, Ken Kerr, June Mack en Lola Lagusta.

In de VIXEN-serie komt seks-specialist Meyer deze keer met Lavonia ('Kitten'), die niet veel bevrediging vindt bij haar man Lamar die een IQ van 37 heeft. Bijgevolg zoekt Lavinia haar satisfactie bij andere mannen van het stadje. Meyer presenteert het allemaal als een vieze mop, en in het vertellen daarvan blijft hij absoluut een meester.

Beneath the Valley of the Ultra-Vixens

1979 | Erotiek

Verenigde Staten 1979. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Stuart Lancaster, Candy Samples, Uschi Digard, Steve Tracy en DeForest Covan.

In zijn laatste bioscoopfilm zet wansmaakkoning Meyer zijn handelsmerken nog wat dikker aan dan gewoonlijk: platte seks, botte satire, bizarre wendingen en dialogen, en natuurlijk enorme boezems. Het verhaal, voor zover aanwezig, draait om een stel in een Amerikaanse suburb dat wegens seksproblemen de hulp inroept van onder meer een homoseksuele tandarts en een wulpse pinksterevangeliste. Curieus detail: net als Meyers' eerdere kunststukjes Beyond the Valley of the Dolls en Up! werd de film geschreven door Roger Ebert, die zich verder nooit meer aan een scenario waagde maar wel de populairste filmcriticus van Amerika werd.

Up Your Alley

1973 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1973. Komedie van Art Lieberman. Met o.a. Frank Corsentino, Haji, Charles Knapp, Michael Finn en Marius Mazmanian.

Om gestolen juwelen te verkopen, reist een berucht mafialeider verkleed als een beroemde filmregisseur van Siciliƫ naar de Verenigde Staten. Deze sekskomedie annex thriller is niet leuk. De film is overtrokken en grof en soms zelfs uitgesproken banaal.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Finn op televisie komt.

Reageer