Jamie Hilton

Producer

Jamie Hilton is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

OtherLife

2017 | Sciencefiction, Thriller

Australië 2017. Sciencefiction van Ben C. Lucas. Met o.a. Jessica De Gouw, Thomas Cocquerel en T.J. Power.

De nabije toekomst. Een club hippe jonge techneuten werkt aan een manier om met computers en nanobots herinneringen op te slaan, en die door middel van oogdruppels voor iedereen beschikbaar te maken. Want 'herinneringen, dat zijn gewoon scheikundige verbindingen'. Zo kun je dus een skitocht door de bergen, of een dagje naar het strand ervaren, zonder dat je op reis moet! Of je kunt snel en effectief dingen leren. Sterke sf-thriller met een origineel, Black Mirror-achtig gegeven. Voor een laag budget gemaakt, maar toch fraai. Hoofdpersoon Ren (De Gouw) is een pittige heldin en het verhaal en de goed gekozen locaties doen de rest.

Backtrack

2015 | Drama, Thriller

Australië/Verenigd Koninkrijk/Verenigde Arabische Emiraten/Canada 2015. Drama van Michael Petroni. Met o.a. Adrien Brody, Sam Neill, Robin McLeavy, Anna Lise Phillips en Bruce Spence.

Na de dood van zijn dochter verhuist psycholoog Peter Bower (Brody in een prima duistere rol) met zijn vrouw naar een andere plaats in Australië. Van nieuwe cliënten hoort hij emotioneel complexe verhalen aan. Dan ontdekt hij dat ook zijn eigen leven, en verleden, ingewikkelder is dan hij dacht. Scenarist-regisseur Petroni houdt wel van rechttoe rechtaan thrillereffecten die wat clichématig worden ingezet. Toch wordt de tweede helft, waarin de man zijn vader bezoekt, best spannend. Sam Neill heeft een aangenaam gastoptreden als collega-mentor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jamie Hilton op televisie komt.

Reageer