Betty Valassi

Acteur

Betty Valassi is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Les poneys sauvages: Terres brûlantes

1989 | Avonturenfilm, Komedie, Oorlogsfilm

Frankrijk 1989. Avonturenfilm van Robert Mazoyer. Met o.a. Jacques Weber, Michel Duchaussoy, Yves Beneyton, Jean-François Balmer en Florence Haziot.

Derde deel uit de serie naar de roman van Michel D[KA1]eon, die samen met de regisseur het scenario schreef. Georges (Weber) is voor een opdracht in Barcelona. Na een avontuurtje met een jonge liftster keert hij naar Parijs terug, waar zijn zeventien- jarige zoon Daniel (Furic) woont. Nu wil zijn baas hem naar Algerije sturen, en Daniel krijgt het voor elkaar dat zijn vader hem meeneemt. Als we niet te veel aandacht besteden aan het eerste, nogal overbodige deel van de film en de ogen sluiten voor het onwaarschijnlijke (of onbezonnen) plan met een jongen van die leeftijd naar een land in oorlog af te reizen, zien we een compacte en degelijke regie, overtuigende personages en een opmerkelijke reconstructie van het Algerije van die tijd, met propaganda van het Franse geheime leger, enz... Tamelijk

Mia Toso Makrini Apousia

1985 | Drama

Griekenland 1985. Drama van Stavros Tsiolis. Met o.a. Pemi Zouni, Demetris Hatoupis, Betty Valassi, Costas Tzoumas en Manos Hatzisavas.

Een onweerstaanbaar drama met een jong meisje, dat bezorgd is om haar psychopatische zus, als hoofdpersoon. Alle andere leden van de familie interesseert het niet. De familie probeert het zusje in een staatskliniek te laten opnemen, terwijl de hoofdpersoon probeert om haar in een particuliere kliniek te laten plaatsen. De familie wint, maar de hoofdpersoon haalt haar zus uit de kliniek en zorgt thuis voor haar. Onze heldin besluit samen met haar zus een geïsoleerd leven te leiden. USA- titel: SUCH A LONG ABSENCE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Betty Valassi op televisie komt.

Reageer