Sandra Scott

Acteur

Sandra Scott is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Incredible Journey

1963 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Canada 1963. Familiefilm van Fletcher Markle. Met o.a. Emile Genest, John Drainie, Tommy Tweed, Sandra Scott en Marion Finlayson.

Professor Drainie moet in Engeland gastcolleges geven en laat zijn drie huisdieren, een jonge Labrador (Luath), een oude Bull Terrier (Bodger) en een siamese kat (Tao) bij vrijgezel-vriend Genest logeren, die in een eenzaam huis woont in een bos meer dan vierhonderd kilometer verderop. De drie dieren ondernemen een avontuurlijke tocht naar huis. Een plezierig, goed gemaakt Disneyverhaal naar het gelijknamige boek van Sheila Burnford, dat in ons taalgebied is verschenen als De ongelooflijke reis en door James Algar tot scenario werd bewerkt.

Trail of the Hawk

1935 | Western

Verenigde Staten 1935. Western van Edward Dmytryck. Met o.a. Yancie Lane, Dickie Jones, Betty Jordan, Lafe McKee en Don Orlando.

Dit is het regiedebuut van Dmytrick, die voordien montageman was en die pas vanaf 1939 full-time als regisseur bezig was. Dit is zijn enige film, een western, van v[KA1]o[KA1]or die tijd. Producent Herman Wohl gooide er 10.000 dollar tegen aan. Het boek [KL]Pride of the Triple S[KLE] werd verfilmd met een rodeoster in de hoofdrol, en met naast hem een jongen (Jones) hetgeen heel populair was in die tijd (denk aan Bobby Nelson, Andy Shuford, Bill Cody Jr enz.). Natuurlijk was er ook een hond, Zandra, die meteen maar King of the Dogs genoemd werd. Het resultaat, ondanks Dmytrick, is povertjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sandra Scott op televisie komt.

Reageer