Didi Sherman

Acteur

Didi Sherman is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

El Límite del amor

1978 | Erotiek

Spanje 1978. Erotiek van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Charo López, Juan Luis Galiardo, Didi Sherman en Maria Perschy.

In een chalet waarin een echtpaar, de lesbische secretaresse van de man en de voormalige minnaar van de vrouw wonen, laaien de hartstochten hoog op. Een zeer middelmatige hoewel vermakelijke film, juist omdat hij zo kunstmatig gemaakt is.

Juegos de sociedad

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van José Luis Merino. Met o.a. Manuel Summers, Eva Czemerys, Didi Sherman, Alberto Dalbes en David Carpenter.

Een naïeve proviciaal valt spoedig na aankomst in Madrid in handen van een groep decadente miljonairs... Een afschuwelijke film die al net zo slecht is als het theaterstuk waardoor men zich heeft laten inspireren.

Eva, limpia como los chorros del oro

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van José Truchado. Met o.a. Pedro Valentín, Florinda Chico, Didi Sherman, Claudia Gravy en Henry Gregor.

Een naïeve provinciaal gaat naar Madrid om daar een baantje te zoeken...Een onuitstaanbare produktie.

Ambiciosa

1975 | Drama, Erotiek

Spanje 1975. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Teresa Rabal, José Bódalo, Manuel Zarzo en Didi Sherman.

Een meisje uit de provincie klimt in Madrid, dankzij haar erotische aantrekkingskracht, snel op de maatschappelijke ladder. In dit belachelijke erotische melodrama speelt de dochter van Francisco Rabal de hoofdrol.

Tarzán y el misterio de la selva

1973 | Avonturenfilm

Spanje 1973. Avonturenfilm van Miguel Iglesias. Met o.a. Richard Yesteran, Didi Sherman en Julián Ugarte.

In het oerwoud waar Tarzan woont onderneemt een doortrapte slechterik een safari. Eén van de Spaanse knoeiwerken rond de Tarzanfiguur, geschapen door E.R. Burroughs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Didi Sherman op televisie komt.

Reageer