Román Chalbaud

Regisseur

Román Chalbaud is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Cuchillos de fuego

1990 | Thriller

Venezuela 1990. Thriller van Román Chalbaud. Met o.a. Miguel Angel Landa, Marisela Berti, Javier Zapata en William Moreno.

Een vrouw wordt voor de ogen van haar zoon op brute wijze verkracht en vermoord. Smerig verhaal over wraak dat in grote mate bepaald wordt door de sociaal-culturele context. De kwaliteit en de overtuigingskracht van de film zijn al met al vreselijk wisselvallig.

La oveja negra

1987 | Drama

Venezuela 1987. Drama van Román Chalbaud. Met o.a. Eva Blanco, Zamira Segura, Javier Zapata en Carlos Montilla.

Een groep dieven en randfiguren aangevoerd door een vrouw leven in een grote ruimte waar ze hun eigen wereldje hebben gecreëerd. Een hulp zoekende jonge vrouw duikt bij hen onder. Wanneer haar man haar vindt en haar mee naar huis wil nemen, weigert ze mee te gaan, waarop hij besluit om met de bewuste bende af te rekenen. Ook de politie gebruikt alle middelen om inbreuk te maken op hun territorium, maar dat mislukt telkens. Een ongelijkmatige film van een van de belangrijkste Venezolaanse regisseurs.

Cangrejo II

1984 | Thriller

Venezuela 1984. Thriller van Román Chalbaud. Met o.a. Miguelangel Landa, Eduardo Serrano, Rafael Birceño en Ramón Hinojosa.

In een dorpje vlakbij de hoofdstad wordt een misdrijf gepleegd. Een vrouw wordt verkracht en vermoord in haar eigen huis. Het slachtoffer was een zus van een priester, en de geestelijkheid, heftig beroerd door het misdrijf, besluit in te grijpen. Net als voorganger CANGREJO een film die de moeite waard is.

El rebaño de los ángeles

1978 | Drama

Venezuela 1978. Drama van Román Chalbaud. Met o.a. Pilar Romero, Mary Soliani, Miguel Angel Landa en Alicia Plaza.

De crisis in het Venezolaanse onderwijssysteem, gesymboliseerd door het dagelijks leven van een middelbare scholier, en de conflicten van de grote groep minder bedeelden uit de ellendigste wijken van Caracas. Aanvaardbaar werk van één van de meest vooraanstaande Venezolaanse regisseurs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Román Chalbaud op televisie komt.

Reageer