Tom Olgeirson

Cameraman

Tom Olgeirson is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Bored Silly

2000 | Familiefilm, Komedie, Avonturenfilm, Fantasy, Drama

Verenigde Staten 2000. Familiefilm van Robert Shallcross. Met o.a. Evan Gabriel, Seth Fjersted, Shaun Poremba, Michael Nowak en Amy Farrington.

Bobby (Gabriel), Chuck (Fjersted) en Johnnie (Poremba) zijn acht jaar oud en vormen de bende van drie. Ze brengen hun tijd door met de bouw van een fort, dat nimmer afkomt, gaan vissen, doen karweitjes om wat te verdienen zodat ze ijs kunnen eten en proberen de bullebak van de buurt een loer te draaien. En dan is er nog de voddenman, over wie het gerucht gaat dat hij zes kindertjes een kopje kleiner gemaakt zou hebben. Het scenario van regisseur Shallcross bestaat uit losse aan elkaar gelaste belevenissen, hij laat zijn jonge helden soms flink huilen of schreeuwen. Hoewel de drie jongens zich nauwelijks vervelen, gaat de jonge kijker van de ene bil op de andere zitten en wordt op den duur heel erg ongedurig. Het camerawerk is van Tom Olgeirson.

I Love You Perfect

1989 | Drama

Canada 1989. Drama van Harry Winer. Met o.a. Susan Dey, Anthony John Dennison, Alley Mills, David Wilson en Tim Scott.

Dey is een mooie, levenslustige vrouw en wanneer ze de barkeeper Denison ontmoet staat haar besluit vast: met hem wil ze de rest van haar leven delen. Ze laat haar rijke leventje achter zich en ze trekt bij Denison in. Maar mooie sprookjes duren niet lang, zeker niet wanneer haar dokter een ongeneeslijke ziekte vaststelt en zij het einde van het jaar niet meer zal halen. Scenarioschrijfster Darlene Young brengt het verhaal erg luchtig, alsof het niet over een ernstig onderwerp zou gaan. Een lovestory voor het einde van de 20e eeuw, alleen zal het niet zo lang bijblijven. Young baseerde zich op een artikel van John Ed Bradley. Fotografie van Tom Olgeirson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Olgeirson op televisie komt.

Reageer