Héctor Bonilla

Acteur

Héctor Bonilla is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Rojo amanecer

1990 | Drama

Mexico 1990. Drama van Jorge Fons. Met o.a. María Rojo, Demián Bichir, Eduardo Palomo en Héctor Bonilla.

In 1968 protesteert een hele familie uit de middenstand niet zonder dat hun eigen bloed vloeit tegen de politieke onderdrukking van de studentenbeweging: hun twee extreem linkse zonen zijn namelijk daarin actief. Geïnspireerd op een ware gebeurtenis, maar de mogelijkheden zijn niet uitgebuit. Toch geen teleurstelling voor de filmliefhebber, want vooral het slot is zeer ontroerend.

Bloody Marlene

1982 | Western

Mexico 1982. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Hugo Stiglitz, Héctor Bonilla, María Navarro en Jorge Russek.

Een zeer strenge rechter moet met behulp van 'Marlene', een mysterieus wapen dat raak kan schieten in het donker, een schurk het hoofd bieden.

María de mi corazón

1980 | Drama, Romantiek

Mexico 1980. Drama van Jaime Humberto Hermosillo. Met o.a. Héctor Bonilla, María Rojo, Salvador Sánchez, Roberto Sosa en Jose Alonso.

Een vermaarde dief en zijn vroegere minnares ontmoeten elkaar toevallig opnieuw. Ze worden verliefd op elkaar. Na een korte periode van intens geluk worden ze, door een bizarre samenloop van omstandigheden, opnieuw van elkaar gescheiden. Zonder het zelf te willen groeien ze snel weer uit elkaar. Nobelprijswinnaar Gabriel Garcia Marquez schreef mee aan het scenario en heeft ook een kort gastrolletje in deze goed gemaakte, maar al met al nogal doelloze film.

Mina, viento de libertad

1976 | Drama, Historische film

Cuba/Mexico 1976. Drama van Antonio Ecéiza. Met o.a. José Alonso, Pedro Armendáriz jr, Héctor Bonilla en Rosaura Revueltas.

Mina, een Baskische militair die in Spanje tegen Napoleon heeft gevochten, gaat naar Mexico om te strijden voor de onafhankelijkheid van dit land. Afschuwelijke verzameling van vertelsels die voortkomt uit het z.g. experimentalisme van de regisseur.

El cambio

1971 | Drama

Mexico 1971. Drama van Alfredo Joskowicz. Met o.a. Sergio Jiménez, Héctor Bonilla, Ofelia Medina en Héctor Andremar.

De mogelijkheid om zich af te zonderen op zoek naar een paradijs en de noodzaak om zich bewust te worden van de problemen waar zijn land mee kampt, plaats een man voor een dilemma. Een pretentieuze en duistere film die niet al te geslaagd is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Héctor Bonilla op televisie komt.

Reageer