Justin Cooper

Regisseur, Acteur, Producer, Geluidsman, Editor

Justin Cooper is regisseur, acteur, producer, geluidsman en editor.
Er zijn 6 films gevonden.

The adventures of ragtime

1998 | Komedie

Verenigde Staten 1998. Komedie van William Byron Hillman. Met o.a. Greg Dean, Justin Cooper en Damon Charles.

Rapt

1998 |

Australiƫ 1998. Justin Cooper.

Magnificent Seven: Witness

1998 | Western

Verenigde Staten 1998. Western van Bill Wages. Met o.a. Michael Biehn, Eric Close, Andrew Kavovit, Dale Midkiff en Ron Perlman.

VV.

Dennis the Menace Strikes Again!

1998 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1998. Familiefilm van Charles T. Kanganis. Met o.a. Don Rickles, George Kennedy, Justin Cooper, Betty White en Brian Doyle-Murray.

De kleine doerak Dennis nodigt zichzelf uit voor de verjaardag van de buurman, meneer Wilson. De knorrige buurman is hier echter totaal niet blij mee. Dan komt Dennis' grootvader langs.

Liar Liar

1997 | Komedie

Verenigde Staten 1997. Komedie van Tom Shadyac. Met o.a. Jim Carrey, Maura Tierney, Jennifer Tilly, Swoosie Kurtz en Amanda Donohoe.

De ambitieuze advocaat Fletcher (Carrey) zit nooit om een smoes of leugen verlegen. Bijzonder vervelend voor zijn vrouw (Tierney) en zijn vijfjarige zoon Max (Cooper), die ondanks talloze pogingen geen vat op hem krijgen. Maar dan wenst Max op zijn verjaardag dat pa een dag niet kan liegen en de wens komt op magische wijze uit. Voor een advocaat is steevast en onverbloemd de waarheid vertellen natuurlijk een serieuze vorm van arbeidsongeschiktheid. Carrey, die eerder met regisseur Shadyac samenwerkte in Ace Ventura: Pet Detective, was bijzonder in vorm in deze film.

Amber Lynn's Personal Best

1986 | Erotiek

Verenigde Staten 1986. Erotiek van Jonathan Burroughs. Met o.a. Amber Lynn, Nina Hartley, Buck Adams, Tony Martino en Danielle.

Bekende pornoster Lynn als beroemde atlete met een seksleven dat haar prestaties op de atletiekpistes nog overtreft. Aan de slow motions te zien moet Burroughs een en ander hebben opgestoken van CHARIOTS OF FIRE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Justin Cooper op televisie komt.

Reageer