Joseph Franz

Regisseur

Joseph Franz is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Blue Blazes

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Joseph Franz. Met o.a. Pete Morrison, Jim Welsh, Barbara Starr, Dick La Reno en Les Bates.

Pete redt Starr het leven en komt er dan achter dat bandieten via het meisje te weten willen komen waar haar vermoorde grootvader een lading goud heeft verstopt. Frank Roberton schreef het verhaal, dat door Frank Beresford werd bewerkt. Jack Young deed het camerawerk.

Horseshoe Luck

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Joseph Franz. Met o.a. James B. Warner, Margaret Morris en Harry Todd.

Een eenvoudige western, waarin twee vrienden een mijn vinden. Het meisje pikt dan de kaart en gaat ermee naar een outlaw-leider. Dan is het vechten om de mijn.

Tracks

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Joseph Franz. Met o.a. Bill Patton, George Berrell, Francois Dumas, Beatrice Burnham en Noble Johnson.

Texas Ranger Patton tegen een bende veedieven. Een bekend thema in de western, vrij mager gebracht. L.V. Jefferson bewerkte een verhaal van Mark Noble en George Barney deed het camerawerk.

The Love Gambler

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Joseph Franz. Met o.a. John Gilbert, Carmel Myers, Bruce Gordon, Cap Anderson en William Lawrence.

Gilbert was voorbestemd een romantisch idool te worden en na Rudolph Valentino werd hij in de jaren twintig op dat gebied de allergrootste. In deze western met humor weet hij wildebras Myers te temmen zoals in De Getemde Feeks. Een beetje sentiment komt als hij snel trouwt met een stervende vrouw om zo haar kind een naam te geven. De vrouw gaat echter niet dood maar herstelt, beseft de ellende voor Gilbert en pleegt zelfmoord. Jules Furtman bewerkte het verhaal van Lillian Benett-Thompson en George Hubbard. Harts befaamde cameraman Joe August was eveneens van de partij.

Smiling Jim

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Joseph Franz. Met o.a. Franklyn Farnum, Alma Bennett, Percy Challenger en Al Ferguson.

Farnum in een dubbelrol: twee broers, van wie de één goed is en de ander slecht. De goede moet op de vlucht slaan voor de sheriff, omdat deze hem anziet voor zijn broer. Hal C. Norfleet schreef het routineuze draaiboek en Edgar Lyons was de man achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joseph Franz op televisie komt.

Reageer