John Clark

Acteur

John Clark is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Kiss Or Kill

1997 | Thriller

Australië 1997. Thriller van Bill Bennett. Met o.a. Frances O'Connor, Matt Day, Chris Haywood, Barry Otto en Max Cullen.

Eng goede road-thriller. De criminele geliefden Nikki (O'Connor) en Al (Day) slaan op de vlucht als een van hun slachtoffers per ongeluk sterft. Deze bleek in het bezit te zijn van een voor een voetbalster bezwarende video. Tijdens hun vlucht door de Australische binnenlanden krijgen ze niet alleen de politie, maar ook de furieuze atleet achter zich aan. Kiss or Kill viel (helaas alleen in eigen land) flink in de prijzen. (IdH/VPRO Gids)

The Lords of Magick

1989 | Horror, Fantasy

Verenigde Staten 1989. Horror van David Marsh. Met o.a. Mark Gauthier, Jarrett Parker, David Snow, Ruth Zackarian en Brendan Dillon Jr..

Twee jonge tovenaars reizen duizend jaar om naar het hedendaags Los Angeles te komen om er te strijden tegen een gemene tovenaar, en een ontvoerde prinses te redden. Een film met een krap budget, maar hier en daar met een knappe mengelmoes van zwaarden-en demonenwerk, direct op video gefilmd, met talrijke computer gegenereerde speciale effecten. Net als in THE RAVEN (1963) maakt de handeling zich gereed voor een levendig, magisch duel.

Blood Frenzy

1987 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 1987. Horror van Hal Freeman. Met o.a. Wendy McDonald, Tony Montero, Lisa Loring, Lisa Savage en Hank Garrett.

Een vrouwelijke psychiater neemt haar meest zwaar gestoorde patiënten mee voor een ontspannend tochtje naar de woestijn, en het slechte melodrama wordt een nog slechtere horrofilm als een krankzinnige moordenaar de patiënten één voor één afslacht.

Django non perdona

1970 | Western

Italië/Spanje 1970. Western van Julio Buchs. Met o.a. John Clark, Evelin Therens, Armando Calvo, Susana Campados en Nurria Torray.

Een Italiaans-Spaanse western, gesitueerd in Canada, het kan dus weer niet op. Een jonge halfbloed wil zich wreken op de mountie die zijn zuster heeft verkracht en vermoord. Hij vervoegt zich bij de bereden politie als spoorzoeker om zo makkelijker de moordenaar te kunnen benaderen... In tegenstelling tot wat de titel belooft zal Django minstens éénmaal in de film iemand vergiffenis schenken. Er zijn geen zekerheden meer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Clark op televisie komt.

Reageer