John MacKay

Acteur

John MacKay is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Niagara, Niagara

1997 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 1997. Komedie van Bob Gosse. Met o.a. Robin Tunney, Henry Thomas, Michael Parks, Stephen Lang en John MacKay.

VV.

Alligator Eyes

1990 | Drama, Thriller

Verenigde Staten 1990. Drama van John Feldman. Met o.a. Annabelle Larsen, Roger Kabler, Mary McLain, Allen McCullough en John MacKay.

Ze leek zo onschuldig. Als de drie goede vrienden Robbie, Lance en Marjorie tijdens een gezamenlijke reis een liftster meenemen, kunnen ze niet vermoeden wat hen te wachten staat. Pauline, de liftster, is blind en gebruikt haar tragische levensverhaal om de jongens te versieren en de sympathie van Marjorie op te wekken. Pauline werd als kind mishandeld, verloor haar ouders en werd blind. Ze werd grootgebracht door een psycholoog en is nu bezeten door wraakgevoelens en het geheim van het mysterieuze Atlantis. Ze is vastbesloten achter de identiteit van de veroorzaker van haar onheil te komen. Met behulp van de psycholoog zal ze hem vinden en zijn gruwelijke dood bewerkstelligen. Het reisje van Robbie, Lance en Marjorie verloopt dus heel anders dan gepland. In een bloedstollende climax blijkt dat het bloedige relaas van Pauline een onverwachte wending neemt, die niet veel goeds brengt

The Rejuvenator

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Brian Thomas Jones. Met o.a. Vivian Lanko, John MacKay, James Hogue, Marcus Powell en Katell Pleven.

Een actrice wil er graag weer wat jeugdiger uitzien. Een dokter doet onderzoek naar de hersenfunctie die het ouder worden bepaalt en vindt een serum om dat tegen te gaan. Helaas verandert de persoon die het inneemt ook in een monster. Een onderhoudende horrorfilm met knipoogjes naar SUNSET BOULEVARD. Ook bekend als REJUVENATRIX en JUVENATRIX.

Manhattan Moonshine

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van John Golden. Met o.a. Carissa Channing, John MacKay, Tim Kirk Patrick en Larry Bockius.

Een eerlijke, rechtschapen man die een krachtig en populair brouwsel produceert wordt door bedorven yuppies eventjes op het slechte pad gebracht. Hij bekeert zich snel en zet de schofterige yup een hak. Zelfs voor doorwinterde videoslikkers een zware en vervelende dobber om naar binnen te krijgen.

Fat Guy Goes Nutzoid

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van John Golden en John Olden. Met o.a. Tibor Feldman, Peter Linari, John MacKay, Douglas Stone en John McKay.

Smakeloze komedie over twee eikels die, als ze aan de zwier zijn in New York, vriendschap sluiten met een grote, dikke, potsierlijke en een beetje achterlijke kerel. Linari weet als de dikzak nog wel wat sympathie te wekken, maar het platvloerse script maakt achterlijken belachelijk. Wonderlijk genoeg was de volgende film van dezelfde regisseur een eerlijke poging een filmversie te maken van de klassieke roman van J.P. Donleavy The Ginger Man. Opgenomen in 1983. Ook bekend als ZEISTERS.

I Was a Teenage TV Terrorist

1985 |

Verenigde Staten 1985. Stanford Singer. Met o.a. Adam Nathan, Julie Hanlon, John MacKay, Mikhail Druhan en Walt Willey.

Deze low-budget satire laat zien hoe een vervelend baantje bij een tv-omroep een jong stel brengt tot het plegen van misdaden en het bedrijven van terorrisme. Afkomstig van de producenten van cult-films als THE TOXIC AVENGER en SURF NAZIS MUST DIE, maar de gebruikelijke gewelddadige actie en platvloersheid ontbreken. Of dit voor de film nu voordelig of nadelig is valt lastig te beoordelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John MacKay op televisie komt.

Reageer