Michael Chambers

Acteur, Producer

Michael Chambers is acteur en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

The Funeral

1996 | Misdaad, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1996. Misdaad van Abel Ferrara. Met o.a. Christopher Walken, Benicio Del Toro, Vincent Gallo, Paul Hipp en Chris Penn.

Inktzwarte gangsterfilm van 'American independent' Ferrara, die in Nederland bekendheid verwierf met Bad Lieutenant. Weer komen thema's als geweld en morele dubbelzinnigheid uitgebreid aan de orde. Centraal staat de gangsterfamilie Tempio, die zich verzameld heeft voor de begrafenis van de vermoorde jongste telg, Johnny. Zijn broers Ray en Chez zinnen op wraak en terwijl het begrafenisritueel zich voltrekt wordt de kijker middels flashbacks deelgenoot gemaakt van Ray's herinneringen aan familie-affaires, gangstertaferelen en bloedvergieten.

Breakdance 2 - Electric Boogaloo

1985 | Muziek, Drama

Verenigde Staten 1985. Muziek van Sam Firstenberg. Met o.a. Lucinda Dickey en Michael Chambers.

Overbodige tweede aflevering van succesfilm BREAKDANCE. Enkel voor wie van min of meer virtuoos dansen houdt. Het verhaal - welk verhaal? - heeft niet veel om het lijf. Enkel het dansen, het spinnen en de muziek telt.

Breakin' 2: Electric Boogaloo

1984 |

Verenigde Staten 1984. Sam Firstenberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Adolfo 'Shabba-Doo' Quinones, Michael 'Boogaloo Shrimp' Chambers, Susie Bono en Michael Chambers.

Twee waardige opponenten - een christelijke projektontwikkelaar en een jonge zwarte met een oorbel langer dan een lasso - botsen, wanneer de eerste een buurthuis probeert plat te gooien. Met een achtiental breakdance-nummers, waaronder de hits 'Do Your Thang' en 'Oye Mamacita'.

Breakin'

1984 |

Verenigde Staten 1984. Joel Silberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Adolfo (Shabba-Doo) Quinones, Michael (Boogaloo Shrimp) Chambers, Ben Lokey en Christopher McDonald.

Onschuldig duplicaat van FLASHDANCE, maar dan met het accent op breakdancing. Hier is heldin Dickey geen lasser maar serveerster. Een vervolg (BREAKIN' 2: ELECTRIC BOOGALOO) volgde nog hetzelfde jaar.

Breakdance

1984 | Muziek

Verenigde Staten 1984. Muziek van Joel Silberg. Met o.a. Lucinda Dickey, Adolfo Qunones, Michael Chambers en Ben Lokey.

Zoals veel muziekfilms: een mager verhaaltje. Een groepje breakdancers doet auditie voor een nieuwe show, maar worden eerst behoorlijk tegengewerkt. Voor de liefhebbers van breakdancing.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Chambers op televisie komt.

Reageer