Anibal Reyna

Acteur

Anibal Reyna is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La pasión de Michelangelo

2013 | Drama

Chili/Frankrijk/Argentinië 2013. Drama van Met o.a. Patricio Contreras, Roberto Farias, Anibal Reyna, Catalina Saavedra en Luis Dubó.

De Michelangelo uit de titel is een stralende veertienjarige Chileen anno 1983 met de hemelse gave om te communiceren met Maria, de moeder van Jezus. In dit waargebeurde verhaal wordt de tiener neergezet als de Messias die hij was voor velen, met duizenden aanhangers aan z'n voeten terwijl Pinochet-politici hem willen inzetten om diezelfde massa's zand in ogen te strooien. De stijlfiguur van de twijfelende priester is present met de bedoeling een stem te geven aan de politiek en religieus zwalkende Chilenen van toen. Mooie plaatjes.

La frontera

1991 | Avonturenfilm, Drama

Chili/Spanje 1991. Avonturenfilm van Riccardo Larrain Pinedo. Met o.a. Patricio Contreras, Gloria Laso, Héctor Noguera, Alonso Venegas en Aldo Bernales.

Debuutfilm, vertoond op het Filmfestival van Berlijn 1992, over een man, die verbannen wordt naar een afgelegen oord aan de Zuid-Amerikaanse kust, wat bevolkt wordt door Indianen, die hun oude tradities nog niet hebben opgegeven. De streek wordt sinds jaren geteisterd door springvloeden en aardbevingen. Hij ontmoet een avonturier die de oorsprong van de springvloeden onderzoekt. Gefilmd op locatie met schitterende opnames van Hector Rios. Jorge Goldemberg en Ricardo Larrain Pinedo schreven het scenario.

El paso

1978 |

DDDE/Chili 1978. Orlando Lübbert. Met o.a. Adelaida Arias, Oscar Castro, Hugo Medina en Anibal Reyna.

Het drama van drie Chilenen die achterna worden gezeten door de fascistische junta en die via het Andes-gebergte proberen te ontsnappen. Een militante film gericht tegen de dictatuur van Pinochet, die is voltooid dankzij de bijdrage van een producent uit de voormalige DDR.

Aus der Ferne sehe ich dieses Land

1978 | Drama

Duitsland 1978. Drama van Christian Ziewer. Met o.a. Pablo Lira, Anibal Reyna, Valeria Villarroel, Raul Becerra en Ellen Esser.

Een open, harde blik op een Chileens vluchtelingengezin in West-Duitsland. De vader wordt als 'veiligheidsrisico' ontslagen. De zoon wordt tevergeefs verliefd op een Duits verkoopstertje. Naar de novelle Nixpassiert van Antonio Skarmeta, de scenarioschrijver van Peter Lilienthal.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anibal Reyna op televisie komt.

Reageer