José Luis Monter

Regisseur

José Luis Monter is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Genoveva de Brabante

1965 | Avonturenfilm, Romantiek

Spanje 1965. Avonturenfilm van José Luis Monter. Met o.a. María José Alfonso, Alberto Lupo, Angela Rhu en Stephan Forsyth.

De echtgenote van graaf Sigfried zit in een kelder opgesloten omdat ze van overspel beschuldigd wordt. Een op een populaire middeleeuwse legende geïnspireerd melodrama, waarvan het scenario door de regisseur Ricardo Freda geschreven is. Reeds eerder verfilmd als LA LEGENDA DI GENOVEFFA in 1951 door veteraan Arthur Maria Rabenalt.

Los Gatos negros

1964 | Komedie, Muziek

Spanje/Portugal 1964. Komedie van José Luis Monter. Met o.a. Ismael Merlo, Soledad Miranda, Florbela Queiros en Américo Coimbra.

De botsing tussen de jonge leider van een popgroep en diens ouderwetse vader. Een stompzinnige musical over de generatiestrijd.

Tela de arena

1962 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Spanje/Frankrijk 1962. Actiefilm van José Luis Monter en Jose-Luis Monter. Met o.a. Eddie Constantine, Elisa Montès, Sylvia Solar, José Nieto en Mayra Rey.

Een Amerikaanse schrijver in Spanje helpt de autoriteiten aldaar om een miljoenenroof te voorkomen. Deze Spaanse Eddie-film wijkt alleen qua locaties af van de gebruikelijke formule. Het element van zelfpersiflage gaat verloren in zeer langdurige en ook niet bar spectaculaire knokscènes. Scenarioschrijver Niels Larsen wist voor die momenten kennelijk niets anders te verzinnen. Fotografie van Michel Kelber.

Un Americano en Toledo

1957 | Romantiek

Spanje 1957. Romantiek van Carlos Arévalo en José Luis Monter. Met o.a. Silvia Morgan, Georges Rivière, Pepe Isbert en Juan Calvo.

Een Amerikaanse professor gaat naar Toledo om onderzoek te doen. Hij wordt er verliefd op het meisje dat woont in het huis dat voor hem bestemd is. Het is een sentimentele en onbelangrijke komedie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Luis Monter op televisie komt.

Reageer