Michael Kreindl

Regisseur

Michael Kreindl is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Bella und der Feigenbaum

2013 | Komedie

Duitsland 2013. Komedie van Michael Kreindl. Met o.a. Christine Neubauer, Oliver Stokowski en Lisa Brühlmann.

Bella is heimelijk verliefd op haar baas, tandarts Jonas. Deze heeft sinds kort een nieuwe vriendin. Om te voorkomen dat deze vriendin hem te veel claimt, vraagt hij Bella om te doen of zij zijn zeurderige echtgenote is.

Kennen Sie Ihren Liebhaber?

2012 | Misdaad, Drama

Duitsland 2012. Misdaad van Michael Kreindl. Met o.a. Christine Neubauer, Hans Werner Meyer en Ulrich Noethen.

Een gelukkig getrouwde directrice van een rederij met cruiseschepen begint een affaire met een charmante man. Hij begint haar echter al snel te chanteren met video's van hun liefdesspel.

Plötzlich Onkel

2009 | Komedie

Duitsland 2009. Komedie van Michael Kreindl. Met o.a. Fritz Karl, Elena Uhlig en Tina Ruland.

Hannes Herbst, eigenaar van een garage voor oldtimers, houdt van orde en rust. Dit is echter snel voorbij als zijn zus Esther hem vraagt een paar dagen voor haar zoontjes Bruno en Jonathan te zorgen als zij naar het ziekenhuis moet.

Mein Traum von Venedig

2008 | Komedie

Duitsland 2008. Komedie van Michael Kreindl. Met o.a. Thekla Carola Wied, Peter Sattmann en Maria Sebaldt.

Na haar pensioen staat Katharina Faber op het punt naar Venetië te vertrekken als opeens haar volwassen kinderen met allerlei problemen voor de deur staan. En dan is er ook nog die vervelende buurman die met z'n verbouwing voor allerlei problemen zorgt.

Einmal Dieb, immer Dieb

2007 | Misdaad, Komedie

Duitsland 2007. Misdaad van Michael Kreindl. Met o.a. Walter Kreye, Christina Plate en Sascha Hehn.

Meesterdief Jean geeft de politie steeds het nakijken. Met de opbrengst steunt Jean hulpbehoevenden. Tijdens de voorbereidingen voor zijn volgende coup legt hij contact met de aantrekkelijke lerares Julia. Via haar kleuterschool wil Jean zich toegang tot een museum verschaffen.

Hengstparade

2005 | Drama

Duitsland 2005. Drama van Michael Kreindl. Met o.a. Christiane Hörbiger, Michael Mendl, Eva Herzig, Michael Roll en Daniela Ziegler.

Journaliste Hella trekt in opdracht van haar dochter Karin naar een manage waar ze Karins nieuwe vriend in de gaten moet houden. Hella slaagt er in de aantrekkelijke man bij te benen en wordt onderweg verliefd op de charmante Kurt. De rust wordt verstoord als de mede-eigenares van de manege wordt vermoord.

Blatt und Blüte - Die Erbschaft

2004 | Komedie

Duitsland/Oostenrijk 2004. Komedie van Michael Kreindl. Met o.a. Götz George, Christiane Hörbiger, Rafael Schuchter, Alexander Strobele en Marie-Christine Friedrich.

Het overlijden van de negentigjarige tante Agathe zorgt voor veel ruzies onder de vijf erven en dat begint al op haar begrafenis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Kreindl op televisie komt.

Reageer