Raúl Pomares

Acteur

Raúl Pomares is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Otra mujer

1986 | Drama

Cuba 1986. Drama van Daniel Díaz Torres. Met o.a. Mirta Ibarra, Jorge Villazón, Susana Pérez en Raúl Pomares.

Hoe een vrouw veranderen kan als haar man in een persoonlijkheidscrisis zit. Te midden van de complexe toestanden, verklaart zij ineens haar onafhankelijkheid als mens. Ondanks de pretentie, toch maar een middelmatige film waarvan het scenario werd geschreven door niemand minder dan de beroemde, Cubaanse regisseur Jesús Díaz.

Una mujer, un hombre, una ciudad...

1978 | Drama

Cuba 1978. Drama van Manuel Octavio Gómez. Met o.a. Adalia Anreus, Mario Balmaseda, Raúl Pomares en Omar Valdés.

De verhalen van Marisa en Miguel zijn nauw verbonden met de stad Nuevitas. Marisa is een maatschappelijk geslaagde vrouw, maar heeft familieproblemen. Miguel die erin geslaagd is een persoonlijke stabiliteit te verkrijgen, wordt aan zijn vroegere leven herrinerd als hij naar zijn geboortestad Nuevitas terugkeert en ondergaat grote veranderingen... Zeer mager, pseudo psychologisch drama dat een zekere kritiek op de maatschappij wil uiten.

El hombre de Masinicú

1973 | Biografie

Cuba 1973. Biografie van Manuel Pérez. Met o.a. Sergio Corrieri, Reynaldo Miravalles, Adolfo Llauradó en Raúl Pomares.

Het lichaam van de vermoorde Alberto Delgado, bestuurder van het landgoed van Masinicú en lid van de veiligheidsdienst wordt gevonden door een groep contra-revolutionairen. Deze film is een reconstructie van de feiten rondom de persoon van Delgado. Opvallende regie met de wisselvallige Miravalles in een rol die één van de belangrijkste is die hij heeft vertolkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Raúl Pomares op televisie komt.

Reageer