Gustavo Rodríguez

Acteur

Gustavo Rodríguez is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Candelas en la niebla

1988 | Historische film

Venezuela 1988. Historische film van Alberto Arvelo. Met o.a. Gustavo Rodríguez, Rafael Briceño, Luis Rivas en Blanco Baldó.

Een film over de politieke strijd in Venezuela vanaf 1921, de periode waarin het land onder een militaire dictatuur leefde. De opstand van de liberalen en het ontstaan van het volksleger. De bloedige burgeroorlog die plaats vindt en het proces dat vooraf gaat aan de invoering van de democratie. Histosrisch juiste en interessante film met welliswaar een militant toontje.

El atentado

1984 | Drama

Venezuela 1984. Drama van Thaelman Urgelles. Met o.a. Gustavo Rodríguez, Carlos Carrero, Alicia Plaza en Orlando Urdaneta.

Deze realistische film is gebaseerd op ware voorvallen, en tracht machtsmanipulatie en overheidscorruptie aan de kaak te stellen. Naïef, maar achtenswaardig.

Adíos Miami

1983 | Drama

Venezuela 1983. Drama van Antonio Llerandi. Met o.a. Gustavo Rodríguez, Tatiana Capote, Hernán Letjer en Koke Corona.

Een rijke zakenman merkt bij zijn terugkeer naar huis dat zijn dochter zwanger is en besluit zich in Miami te vestigen om zich van haar geliefde te ontdoen. Al snel gaat zijn bedrijf failliet. Een maatschappijkritische, maar middelmatige film, waarin het enige interessante het spel van Corona is.

Muerte al amanecer

1977 | Historische film

Venezuela/Peru 1977. Historische film van Francisco Lombardi. Met o.a. Gustavo Rodríguez, William Moreno, Jorge Rodríguez en Sylvia Gálvez.

Film over de laatste twaalf uur van een ter dood veroordeelde die beschuldigd wordt van verkrachting en doodslag van een kind, en de omstandigheden die deze gebeurtenis omgeven. Een van de aanklachtfilms van de gezaghebbende Peruaanse cineast Francisco Lombardi, gebaseerd op een ware gebeurtenis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gustavo Rodríguez op televisie komt.

Reageer