Chris Huerta is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Les Humphries: Es knallt - und die Engel singen

1974 | Komedie, Misdaad

Spanje/Duitsland 1974. Komedie van Butch Lion. Met o.a. Mark Damon, Chris Huerta, Tin Long, Gisela Hahn en Les Humphries Singers.

In de jaren dertig beconcurreren de bendes van Fairbanks - bestaande uit een Bud Spencer-type en een karate-expert - en die van Don Rossario (weduwen en aanhang) elkaar. Een wisselvallige parodiefilm die slingert tussen lol en absurde humor.

Di tresette ce n'è uno, tutti gli altri sono nessuno

1974 | Komedie, Western

Italië 1974. Komedie van Giuliano Carmineo. Met o.a. George Hilton, Chris Huerta, Tony Norton, Nello Pezzafini en Umberto D'Orsi.

Een vrolijk revolverduo gaat in de slag met een bende bankrovers. Deze komisch bedoelde film, die aan voortdurende herhaling van eigen grollen en grappen te gronde gaat, heeft een hoog tempo, maar is chaotisch geconstrueerd met een verwarde plot en op de spits gedreven karakteriseringen. Typisch een film, die té leuk wil zijn. Carmineo regisseerde als Anthony Ascott. USA-titel: THE CRAZY BUNCH.

Tutti per uno, botte per tutti

1973 | Western

Duitsland/Spanje/Italië 1973. Western van Bruno Corbucci. Met o.a. Timothy Brent, George Eastman, Karin Schubert, Leo Anchoriz en Chris Huerta.

Deze humoristische western is zeer onderhoudend, maar een verhaal ontbreekt. Er is ooit een scenario geschreven door Corbucci en Tito Carpi, maar m[KA1]e[KA1]er de speurtocht naar een goudschat kun je er niet uithalen. Men komt in een westernstadje vol Chinese karate-experts, ja, men laat zelfs een Duits circus opdraven! Na de nodige lachsalvo`s ( nog steeds weet niemand waar het verhaal over gaat) is de film gewoon uit, maar je hebt dan wel anderhalf uur plezier gehad.

Storia di Karate, Pugni e Fagioli

1973 | Actiefilm, Western

Spanje/Italië 1973. Actiefilm van Tonino Ricci. Met o.a. Dean Read, Chris Huerta, Iwao Yoshika en Fernando Sancho.

In een kluchtig bedoelde western, die speelt tijdens een onduidelijke Mexicaanse revolutie, laat een olijk Japannertje wat flitsend karatewerk zien. Oubollig en ondraaglijk koddig. Ook bekend als KARATE-FISTS AND BEANS.

Uomo avvisato, mezzo ammazzato...parola di Spirito Santo

1972 | Western

Spanje/Italië 1972. Western van Giuliano Carmineo. Met o.a. Gianni Garko, Pilar Velazquez, Paul (Paolo) Stevens (Goslino), Chris Huerta en Poldo Bendanzi.

De gebruikelijke wirwar in Mexico rond een goudmijn en een dictator, generaal Ubarte, die door de held uitgeschakeld moet worden. Tito Carpi en Frederico De Urrutia verzonnen het allemaal.

Lo chiamavano tresette... giocava sempre col morto

1972 | Western

Spanje/Italië 1972. Western van Giuliano Carmineo. Met o.a. George Hilton, Chris Huerta, Ida Galli, Umberto D'Orsi en Rosalba Neri.

Armzalige western met alle ingrediënten van een slechte film. Er zitten wat hilarische momenten in, waarvan echter niet duidelijk is of ze wel zo zijn bedoeld. Hilton speelt Tresette en zijn maat is een valse sheriff. Ze moeten een goudtransport begeleiden, en tijdens hun reis stuiten ze op allerlei moeilijkheden. Anthony Ascott regisseert als Carmineo, Galli speelt als Evelyn Stewart. Ook bekend als ONCE UPON A TIME IN THE WEST THERE WAS A MAN CALLED INVINCIBLE.

Domani passo a salutare la tua vedova...parole di epidemia

1972 | Western

Spanje/Italië 1972. Western van Juan Bosch. Met o.a. Craig Hill, Claudie Lange, Chris Huerta, Pedro Maria Sanchez en Richard Melvill.

Oervervelende italo-western waarin drie schurken een bankkluis leegroven en dan onderling gaan vechten. De zoon van één van hen komt erbij en dit kwartet is ellenlang bezig met schietpartijen.

Escalofrío diabólico

1971 | Horror

Spanje 1971. Horror van George Martin. Met o.a. George Martin, Patty Shepard, Vidal Molina, Chris Huerta en Sylvana Sandoval.

Doe-het-zelver George Martin (hoofdrol, scenario, productie, regie en het smeren van broodjes tijdens de middagpauze) speelt een kasteeleigenaar die zijn broer gevangen houdt in de onderaardse gewelven in de hoop zo als enige erfgenaam een aanzienlijk fortuin in de wacht te slepen. Hij heeft dat geld o.a. nodig om de door hem in het leven geroepen sekte duivelaanbidders, die eveneens in de onderaardse gewelven een onderkomen hebben gevonden, financieel te steunen. Meelijwekkende Spaanse horror, al naar gelang de instelling van de kijker lachwekkend of vervelend.

Bandidos

1967 | Western

Italië/Spanje 1967. Western van Massimo Dallmano. Met o.a. Enrico Maria Salerno, Terry Jenkins, Venantino Venantini, Maria Martin en Marco Guglielmi.

Een revolverheld doorkruist het Wilde Westen op zoek naar zijn vroegere compagnon, die hem ooit bedrogen en ook nog smadelijk vernederd heeft. Alle bekende ontwikkelingen in deze spaghetti-western op een klassiek wraakschema, maar vakkundig gemaakt met hard actiewerk en uitstekende muziek (van Ennio Morricone). Dallamano regisseerde als Max Dillman. In 1968 werd film hertiteld als CREPA TU...CHE VIVO IO. Ook bekend als GUNS OF DEATH.

Gli Invincibile sette

1963 | Avonturenfilm

Spanje/Italië 1963. Avonturenfilm van Alberto De Martino. Met o.a. Tony Russel, Massimo Serato, Helga Liné, Gerard Tichy en Renato Baldini.

Broers komen 400 jaar vòòr Christus in opstand tegen een tiran, die hun moeder heeft vermoord en de geliefde van een van beiden ontvoerd, met behulp van uit de slavernij bevrijde misdadigers die over uitzonderlijke kracht beschikken. Deze avonturenfilm heeft vaart en tot in het parodistische opgeblazen spectaculaire heldendaden waardoor hij zich - ondanks verdere middelmatigheid - onderscheidt van andere films in het genre.