Pietro Ceccarelli

Acteur

Pietro Ceccarelli is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Posate le pistole

1972 | Western, Komedie

Italië 1972. Western van Leopoldo Savona. Met o.a. Mark Damon, Richard Melvill, Veronika Korosec, Pietro Ceccarelli en Giovanna Di Bernardo.

Doorsnee verhaal verpakt als spaghetti-western over een voormalige pizzabakker als Napels, die als pater verkleed door Calfornië reist en met gebedsgenezing de kluit tarch te belazeren. Hij wordt daarbij geholpen door zij twee dochters en gauwdief-avonturier. Damon is aardig in zijn rol, maar verder heeft de film weinig te bieden.

Lo chiamavano Verità

1972 | Western, Komedie

Italië 1972. Western van Luigi Perelli. Met o.a. Mark Damon, Pietro Ceccarelli, Franco Garofalo, Maria d' Incoronato en Luigi Bonos.

Vier deserteurs krijgen door de beëindiging van de Amerikaanse Burgeroorlog net vóór hun executie gratie. Ze zijn geheel berooid. Als ze van een geplande overval op een goudtransport horen, besluiten ze de bandieten op hun beurt te beroven. Dit gegeven is een simpel plagiaat van de TRINITA-formule, met als voornaamste verschillen dat het aantal goed bedoelende nietsnutten verdubbeld is, terwijl de regisseur een duidelijk gebrek aan fantasie vertoont.

Acquasanta Joe

1971 | Western

Italië 1971. Western van Mario Gariazzo. Met o.a. Lincoln Tate, Ty Hardin, Silvia Monelli, Lee Banner en Pietro Ceccarelli.

Middelmatige Spaghetti-western waarin het om goud draait. Hardin en Tate zitten er ieder voor zich achter aan, maar een derde gaat er mee heen. Ze móeten zich dus wel verenigen om het goud terug te krijgen, al willen ze allebei de ander daarna het nakijken geven.

Ursus nella terra di fuoco

1963 | Avonturenfilm

Italië 1963. Avonturenfilm van Giorgio Simonelli. Met o.a. Ed Fury, Claudia Mori, Luciana Gilli, Adriano Micantoni en Pietro Ceccarelli.

Een antieke despoot heeft de koning laten vermoorden en begeert zowel diens macht als diens dochter. Ursus - haar beschermer - kan niet alleen met zijn eigen spierbundels, maar ook met de hulp van de goden die net op het juiste moment een vulkaan over de schurken laten uitbarsten, de prinses toch op haar troon helpen. Een overbekend en doorzichtig getruceerd spektakel waarin de krachtpatserij van bodybuilder Fury de waarschijnlijkheid dolkomisch te buiten gaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pietro Ceccarelli op televisie komt.

Reageer