Lilia Guízar

Acteur

Lilia Guízar is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

El Dolor de pagar la renta

1959 | Komedie

Mexico 1959. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Cesáreo 'Pulgarcito' Quezadas en Lilia Guízar.

Om de operatie van een kind te kunnen bekostigen drukt een jongen al het geld dat de buren hem hebben toevertrouwd om de huur van hun woningen te betalen achterover, en haalt zich daarmee grote ellende op de hals. Kinderachtig.

La Tijera de oro

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Lilia Guízar, Leonor Llausás en Marcelo Chavez.

Een kapper wordt verliefd op een jonge schoenverkoopster. De ouders zijn er tegen, door een misverstand belandt hij in de gevangenis, waarna haar ouders alsnog hun toestemming geven. Een armoedige komedie waarin 'Tin Tan' niet de beste rol van zijn leven speelt. Eerlijkheidshalve dient gezegd te worden dat ook de regisseur niet erg thuis was in het genre.

La Locura del rock 'n roll

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Fernando Méndez. Met o.a. Lilia Prado, Evita Muñoz, Lilia Guízar en Gloria Rios.

Een bandje, bestaande uit jongens en meisjes, wordt gescheiden gecontracteerd: een contract voor de jongens en het andere voor de meisjes. Nimmer zien we in deze film ook maar iets dat op originaliteit lijkt.

El Diario de mi madre

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. Marga López, Aldo Monti, Roberto Cañedo en Lilia Guízar.

Een meisje wil weglopen met een getrouwde man, maar bij het lezen van het dagboek van haar moeder krijgt zij spijt. Veel te stijf verfilmd.

Caras nuevas

1955 | Musical

Mexico 1955. Musical van Mauricio de la Serna. Met o.a. Sergio Corona, Alfonso Arau, Otilia Larrañaga en Lilia Guízar.

Een danspaar wil een groots revuespektakel organiseren. Debuut van de regisseur was, hoewel magertjes uitgevallen, goed bedoeld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lilia Guízar op televisie komt.

Reageer