Egidio Eronico

Regisseur

Egidio Eronico is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Annata di pregio

1993 | Drama

Italië 1993. Drama van Egidio Eronico. Met o.a. Renato Carpentieri, Patrizia Piccinini, Stefano Abbati, Christo Shopov en Marx Dutu.

Elia (Carpentieri) bezit een stuk land, waarop hij een wijngaard begint. Gedurende vele jaren verkoopt hij zijn wijn aan de nabijgelegen stad. Piccinini is zijn geestelijk labiele dochter Clara, die haar vader haat. Hij rekent haar de tragische dood van zijn zoon aan, toen beiden nog kinderen waren. Alessio (Abbati) is een rijke en invloedrijke ondernemer die Elia's land wil hebben, om het met winst te kunnen doorverkopen aan een geïnteresseerd Brits bedrijf. Elia weigert te verkopen, maar Clara sluit een deal met Alessio om van haar vader af te komen. Haar echtgenoot raakt er door bedreigingen van Alessio's handlangers ook bij betrokken. Tegen het einde wordt het een erg gewelddadige en gruwelijke film, die lijkt op Peckinpah's STRAW DOGS, maar zonder dezelfde impact en klasse. Op locatie gefilmd in Bulgarije. Goed acteerwerk maar een verschrikkelijke eindmontage. Ook bekend als RARE VINTAGE.

Stesso sangue

1988 | Drama

Italië 1988. Drama van Egidio Eronico en Sandro Cecca. Met o.a. Daniele Nuccetelli, Alessandra Monti, Rick Hutton, Enrico Salvatore en Maria Fiore.

Twee wezen, broer en zus van 24 en 14 jaar, trekken weg uit de stad. Het ontwortelde stel gaat banken beroven. Een tragische finale ligt in het verschiet. Deze road movie over wanhoop, liefde en geweld speelt tegen een achtergrond van desolate post-industriële landschappen. Uitstekende fotografie. Geloofwaardig geacteerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Egidio Eronico op televisie komt.

Reageer