Norayr Kasper

Cameraman

Norayr Kasper is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

Booky's Crush

2009 | Drama

Canada 2009. Drama van Peter Moss. Met o.a. Rachel Marcus, Megan Follows, Stuart Hughes, Dylan Everett en Connor Price.

Love is in the air voor de familie Thomson! Booky wordt voor het eerst verliefd, op de vriend van haar broer, Georgie, een knappe jongen die haar ook aardig lijkt te vinden. En Booky's eigen vriendin Ada Mae valt op Booky's jongere broer. En Booky's oudere zus heeft voor het eerst verkering... Dit zet ook haar ouders aan het denken... Zijn die nog wel verliefd?

Booky & the Secret Santa

2007 | Jeugdfilm, Drama, Familiefilm

Canada 2007. Jeugdfilm van Peter Moss. Met o.a. Rachel Marcus, Kenneth Welsh, Stuart Hughes, Libby Adams en Megan Follows.

Tijdens de Depressiejaren in Toronto ziet het er somber uit voor de familie van de tienjarige Booky: haar vader heeft zijn baan bij warenhuis Eaton verloren. Kunnen ze nu nog wel Kerstmis vieren? Booky raakt bevriend met een goeiige oudere heer die net zo'n mooie stem heeft als de Kerstman. Misschien kan hij helpen? Jeugddrama met stevige kerstgedachte gebaseerd op de serie boeken (die nog twee andere Booky-films opleverde) van de Canadese schrijfster Bernice Thurman Hunter. Zij groeide zelf in de jaren dertig in Toronto op en werkte als volwassene bij Eaton.

Redeemer

2002 | Drama

Verenigde Staten 2002. Drama van Graeme Clifford. Met o.a. Matthew Modine, Obba Babatundé, Michele Greene, Stephanie Biddle en Pascale Coulombe.

De uitgebluste schrijver Paul Freeman geeft in de gevangenis een cursus creatief schrijven. Hij ontmoet Charles, die al 24 jaar ten onrechte voor moord zit. De zus van het slachtoffer verzet zich al jaren tegen de vervroegde vrijlating van Charles. Paul besluit haar op te zoeken.

Calendar

1991 | Drama, Experimenteel, Komedie

Canada/Duitsland/Armenië 1991. Drama van Atom Egoyan. Met o.a. Arisnée Khanjian, Ashot Adamian, Atom Egoyan en Arsinée Khanjian.

Kleine, maar intelligente film met Egoyan als Canadees fotograaf van Armeense afkomst, die in zijn geboorteland twaalf kalenderplaten met kerken moet schieten. Zijn vrouw Khanjian, die de taal nog machtig is, wordt verliefd op hun gids Adamian en keert niet meer met hem terug. Ondanks het feit dat hij zich thuis best vermaakt, begint hij zijn vrouw te missen en gaat liefdesbrieven aan haar schrijven. De fraaie fotografie is van Noryr Kasper. Bekroond met een internationale prijs.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Norayr Kasper op televisie komt.

Reageer