Martin Haber

Acteur

Martin Haber is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Deadly Obsession

1989 | Misdaad, Thriller

Zuid-Afrika/Verenigde Staten 1989. Misdaad van Jeno Hodi. Met o.a. Jeffrey R. Iorio, Joe Paradise, Martin Haber, Monica Breckinridge en Brian Seemyann.

Een slecht geacteerde thriller over een afperser, een bezeten klusjesman, die terreur zaait op een Newyorkse universiteit door het voedsel te vergiften. Een knappe en voorbeeldige studente is het object van zijn wraaklust en hij probeert haar steeds te vermoorden. Het generatieconflict tussen het met de zaak belaste politieduo is alles behalve origineel, maar deze thriller is wel vrij goed opgebouwd met spannende achtervolgingsscènes in de sportlokalen en ondergrondse gewelven van de campus. Er zijn echter genoeg stomme smerissen in beeld om er een POLICE ACADEMY film mee te vullen. De opnamen vonden plaats op het terrein van Columbia University in New York City.

Severance

1988 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1988. Misdaad van David Max Steinberg. Met o.a. Lou Liotta, Lisa Nicole Wolpe, Carl Pistilli, Martin Martinaro en Martin Haber.

Een berooide alcoholicus houdt zich de gangsters van New York van het lijf en probeert zich te verzoenen met zijn dochter, die van hem vervreemd is, voordat het noodlot toeslaat. Een serieus bedoeld drama, dat een beetje te lang duurt, en dan nog met een zwakke, hulpeloze hoofdpersoon. Maar het ergste is dat de film tegen het einde afglijdt naar het niveau van een actie-thriller.

Luggage of the Gods!

1983 | Komedie

Verenigde Staten 1983. Komedie van David Kendall. Met o.a. Mark Stolzenberg, Gabriel Barre, Gwen Ellison, Martin Haber en Rochelle Robins.

Er valt hier en daar wel wat te grinniken om deze komedie over holbewoners en -bewoonsters, en wat er gebeurt als een straalvliegtuig - inderdaad: een straalvliegtuig - zijn lading boven hun hoofden lost. Een nogal ongewone film om het maar zwakjes uit te drukken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Martin Haber op televisie komt.

Reageer