Veronika Izotova

Acteur

Veronika Izotova is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Black Sea 213

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Rafael Eisenman. Met o.a. Timothy Bottoms, Jacqueline Lovell, Anthony Addabbo, Brion James en Vera Sotnikova.

Het is algemeen bekend dat Zalman King mooie erotische verpakkingen op de gevoelige laag zonder inhoud produceert. Ook heeft hij uitstekende contacten in distributiekringen, o.a. met prestigieuze ondernemingen zoals Playboy Enterprises. Russische producten van Anatoly Fradis en Essy Niknejad deden Zalman`s onderneming een voordelig voorstel dat hij niet kon weigeren: een seksfilm, die weinig heeft gekost en die hij moest afnemen en verdelen op het Grote Continent aan de andere kant van de Atlantische Oceaan en zien te slijten waar dan ook maar ter wereld aan videoboeren en tv-bonzen, die de daluren moeten vullen. En zie hier het resultaat over een fotograaf, die aan de Zwarte Zee (de Russische Rivièra) modelletjes gaat fotograferen en betrokken raakt bij een illegale wapenhandel. Niets meer en niets minder dan de andere rommel op dit vlak.

Liniya smerti

1991 | Misdaad

SU 1991. Misdaad van Vsevolod Shilovsky. Met o.a. Vsevolod Shilovsky, Veronika Izotova, Aristarkh Livanov, Tatiana Dogileva en Innikenty Smoktunovsky.

Een huurmoordenaar in dienst van de mafia gebruikt zijn specifieke vakkennis om zijn vriendinnetje en haar mede-hoertjes te verlossen van een al te meedogenloze pooier. Zijn initiatief, dat indruist tegen de ongeschreven wetten van de onderwereld, wordt niet op prijs gesteld en de mafia spreekt het doodvonnis over hem uit. Hij hoort nog net voor zijn executie dat de vriendin, waar het allemaal om begonnen was, hem bedrogen heeft. Het uitstekende spel kan de slappe regie niet goedmaken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Veronika Izotova op televisie komt.

Reageer