James Shavic is regisseur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Annie O

1995 | Drama, Sportfilm, Familiefilm

Canada/Verenigde Staten 1995. Drama van J. Michael McClary. Met o.a. Coco Yares, Robert Stewart, Chad Willett, Robert Luft en Nuno Antunes.

De vijftien-jarige Annie Rojas (Yares) is een kei in het basketspel. Ze scoort beter dan haar broers Freddie (Luft) en Mike (Antunes), die in het schoolteam spelen. Ook al is haar moeder het er niet mee eens, toch brengt Annie al haar vrije tijd door op het basketveld. De schoolcoach Will Cody (Stewart) is onder de indruk van haar talent en biedt haar, als enig meisje, een plaats aan in het schoolteam. De spelers voelen zich niet erg gelukkig met haar. Het is een jongensteam en ze vrezen uitgelachen te worden. Het vervolg laat zich raden want de hele film hangt aan elkaar van de clichés. Yares is een frisse verschijning, maar te weinig actrice om haar rol aanvaardbaar te maken. Enkel voor basketfans, want zowat tachtig procent van de film bestaat uit deze sport. Jefferson Berlin en Mark Bryan schreven het vervelende scenario. Dick Quinlan hanteerde de camera. Ultra Stereo.

Hammer Down

1991 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Misdaad van James Shavic. Met o.a. Matthew Almond, Tony Peck, John Ireland en Isabelle Mejias.

Temidden van een oorlog tussen gangs in L.A. is een seriemoordenaar aan het werk in een studio waar sexy video-clips vervaardigd worden. Twee politiemannen proberen het raadsel te op te lossen met de hulp van het liefje van de aanvoerder van één van de gangs. Alledaagse actiefilm, gedraaid met een extreem laag budget. Acteerprestaties zijn onbenullig. De enige in deze cast van illustere onbekenden die weet wat acteren is, is veteraan Ireland in een klein rolletje. Er zit niet de minste spanning in het magere scenario van Simon Abbott, die de personages niet weet te motiveren. Blijft over de mooie snoet van Mejias om de toeschouwer te troosten. Ongeïnspireerd in beeld gebracht door James Lewis.