Jacob Vaughan

Regisseur, Scenarist, Editor

Jacob Vaughan is regisseur, scenarist en editor.
Er zijn 2 films gevonden.

Bad Milo!

2013 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 2013. Komedie van Jacob Vaughan. Met o.a. Ken Marino, Gillian Jacobs, Stephen Root en Peter Stormare.

'Meneer, er beweegt iets in uw darmen,' aldus de dokter in deze lofwaardige pulphorrorfilm. De patiƫnt is overspannen kantoorklerk Duncan (Ken Marino) en de darmbewoner blijkt titelmonstertje en dodelijke wreker Milo. Jawel, een film waarin de groeiende irritatie van een kantoorman wordt verbeeld door een inwendige Gremlin-achtige demon die iedere kwelgeest afslacht. Door uit Duncans aars te kruipen, en weer terug na gedane moordzaken. Een frontale aanval op de goede smaak, met zoveel zelfspot en vaart uitgevoerd dat het menig psychologisch drama overstijgt.

In Search of a Midnight Kiss

2007 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2007. Romantische komedie van Alex Holdridge. Met o.a. Scoot McNairy, Sara Simmonds, Kathleen Luong, Twink Caplan en Brian McGuire.

'Ik ben gewoon een waardeloos dood stuk stront dat nog niet is begraven.' De slonzige eindtwintiger Wilson (McNairy), hoofdpersoon in dit eigenzinnige drama, heeft duidelijk weinig zin in het leven. Gelukkig heeft zijn opgewekte huisgenoot/beste vriend (McGuire) een uitgelezen idee: een contactadvertentie op community-site craigslist.com. De rest is een aaneenschakeling van hippe dialogen in dito zwart-wit in dito Los Angeles (de autostad die deze keer indruk maakt als wandelstad). Een pretentieuze film die gaandeweg daadwerkelijk het hart beroert. Winnaar van de Independent Spirit Award.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jacob Vaughan op televisie komt.

Reageer