Nick Nostro

Regisseur

Nick Nostro is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Carmen Boom

1971 | Komedie, Musical

Italië/Spanje 1971. Komedie van Nick Nostro. Met o.a. Maruja Díaz, Ricardo Garrone, Margot Cottens en Manolo Codeso.

Russische, Chinese en Arabische spionnen achtervolgen een mooie folkloristische Spaanse zangeres, die zonder het te weten in het bezit is van een zeer waardevolle formule. Zonder enige twijfel een van de onuitstaanbaarste produkties uit de Spaanse filmgeschiedenis. Een werkelijk afschuwelijke produktie.

Uno dopo l'altro

1968 | Western

Spanje/Italië 1968. Western van Nick Nostro. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Paolo Goslino, José Bódalo en Jolanda Modio.

Bij een bankoverval wordt Harrisons broer gedood. Hij gaat op jacht naar de daders om bloedig wraak te nemen. Het scenario van Nostro, Giovanni Simonelli en Carlo Rodriguez houdt niets in maar biedt wél de gelegenheid veel lijken te organiseren. Oppervlakkige spaghetti-western. Nostro regisseerde als Nick Howard.

Un Dollaro di fuoco

1967 | Western

Italië/Spanje 1967. Western van Nick Nostro. Met o.a. Michael Riva, Diana Garson, Alberto Farnese, Indio Gonzalez en Jack Rocks.

De gegoede burgerij (burgemeester & bankier e.d.) werken nauw samen met een outlaw-bende om een wild-west stadje onder de duim te houden. Voor de schijn laten ze een sheriff komen die al op leeftijd is. Ze nemen aan van hem geen last te zullen hebben. Maar als de man eenmaal ingewerkt is, blijken ze zich knap in hem vergist te hebben.

Superargo contro Diabolikus

1966 | Avonturenfilm, Fantasy, Actiefilm

Italië 1966. Avonturenfilm van Nick Nostro. Met o.a. Ken Wood, Mónica Randall, Loredana Musciak, Gerard Tichy en Francisco Castillo Escalona.

Een soort Superman met buitenissige kracht wordt geheim agent en schakelt de schoft Diabolikus uit, die de wereld wilde domineren. Infantiel in beeld gebracht, in de stijl van beeldverhaal, niet voor luie lezers, maar wel voor luie kijkers.

Bond Calaghan

1966 |

Italië 1966. Nick Nostro. Met o.a. George Ardisson, Elena Martini, Hélène Chanel en Isabella Biancini.

Titelkarakter Ardisson stelt een onderzoek in naar een in Amerika opererend communistisch spionagenetwerk. Vechten, schieten, racen, onbetrouwbare schonen, exotische decors - het is er allemaal in dit matte sub-James Bond avontuur, dat te veel plagiaat is om enig kijkplezier te verschaffen. Martini staat op de titelrol genoemd als Lena Van Martens, Biancini als Thea Fleming.

3 noches violentas

1966 | Actiefilm

Spanje/Italië 1966. Actiefilm van Nick Nostro. Met o.a. Brett Halsey, Margaret Lee, Irán Eory en Julio Peña.

Een journalist gaat zich wreken op de moordenaar van zijn verloofde. Een ordinaire aktie- en avonturenproduktie die wordt opgefleurd door de sensualiteit van de explosieve Lee.

Triumph Of The Ten Gladiators

1964 |

1964. Nick Nostro. Met o.a. Halina Zalewska, Gianni Rizzo, Stanley Kent, Dan Vadis en Helga Liné.

Een journalist gaat zich wreken op de moordenaar van zijn verloofde. Een ordinaire aktie- en avonturenproduktie die wordt opgefleurd door de sensualiteit van de explosieve Lee.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nick Nostro op televisie komt.

Reageer