Kimberly Blair

Acteur

Kimberly Blair is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Stripteaser II

1997 | Thriller

Verenigde Staten 1997. Thriller van Karl Ernest. Met o.a. Stacey Leigh Mobley, Kevin Reilly, Rick Jordan, Kim Dawson en Matt Preston.

Een taxichauffeur (Jordan) zoekt met een collega (Reilly) naar zijn jonge zus van zestien, die verdwenen is in het prostitutie- en stripteasemilieu van Sunset Strip in L.A. Ze stuiten op Junior Samples (St. Claire), een stripper, die meer weet... Zo biedt de film de kijker een uitstekende gelegenheid om een kijkje in allerlei gore tenten te nemen en een snelle blik te werpen achter de schermen van het Amerikaanse rosse milieu, althans als u gelooft in de oprechtheid van deze prent. Wij niet - wij denken dat het de zoveelste kopie van de kopie van de kopie is om bloot te vertonen, waarmee de onderste schappen van de videotheken en daluren van omroepen gevuld kunnen worden. Trap er niet in. Zonde van uw tijd. Scenario (sic) van Alanzon Alfonzo en Al Reynolds.

The Lady in Blue

1996 | Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Michael Paul Girard. Met o.a. Kira Reed, Larry Gund, Steve Long, Jon St.Ives en Jyl Dillon.

De bloedmooie Carla is politieagente, voorzien van een badge, een fantastisch lichaam en het beroemde vrouwelijke instinct. Welke man droomt er niet van door haar opgepakt, gefouilleerd en ondervraagd te worden. Als zij foto's te zien krijgt van een slachtoffer die in zijn achterwerk is geschoten, gaat zij samen met inspecteur Dickenson doortastend aan de slag. Al snel raken zij beiden verstrikt in een opwindend web van overspel, waarbij Carla haar schimmige nachtclubverleden zal moeten onthullen om de zaak tot een goed einde te brengen

Over the Wire

1995 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1995. Thriller van Fred Olen Ray. Met o.a. Landon Hall, David Christiansen, Shauna O'Brien, Keith Lewis en Tim Abell.

Het scenario van Pete Slate gaat over ex-smeris Bruce (Christensen), die per toeval verkeerd verbonden wordt, en een gesprek over een moordcomplot afluistert. Zonder bewijzen doet de politie niets en daarom vat Bruce zelf de koe bij de horens. Het betreft twee zusters, Susan (Hall) en Rachel (O'Brien). Een van hen is de schuldige. Om achter de waarheid te komen gaat hij de versiertoer op. Dit verhaal is kul, en slechts bedoeld om Hall en O'Brien uit de kleren te laten gaan. Van acteerprestaties is geen sprake, maar daarvoor in de plaats krijgt de kijker minstens een drietal nepvrijpartijen te zien, en komt er heel even een penis in het beeld. Het enige wat grappig is aan deze film is, is dat een zekere Bob Dole de telefoonseks doet, maar die grap wordt uitsluitend in Amerika begrepen door mensen die zich de verkiezingen van 1992 nog kunnen herinneren toen de oudere senator Bob Dole de jongere kandidaat Bill Clinton probeerde te verslaan. So what? Het camerawerk is van Howard Wexler.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kimberly Blair op televisie komt.

Reageer