Christopher Weeks

Acteur

Christopher Weeks is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Allyson is Watching

1997 | Erotiek

Verenigde Staten 1997. Erotiek van Robert Kubilos. Met o.a. Jennifer Hammon, Caroline Ambrose, James Horan, David Andriole en Christopher Weeks.

Allyson is een jonge vrouw uit een klein dorpje met de wens om actrice te worden. Eenmaal toegelaten tot een acteerschool in Los Angeles wordt ze langzamerhand meegetrokken in de decadentie van de stad

Temptress

1995 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1995. Thriller van Lawrence Lanoff. Met o.a. Kim Delaney, Dee Wallace, Chris Sarandon, Ben Cross en Jessica Walter.

Succesvolle carri[KA2]erevrouw Karin Swann (Delaney) gaat voor een ontspannende vakantie naar India. Ze komt in aanraking met een sekte, die de godin Kali vereert. Ze laat zich verleiden en is zich niet bewust dat Kali een soort afgezant van de duivel is en hele generaties in het verderf gestort heeft. Na haar terugkeer blijkt ze over ongeremde spirituele krachten te beschikken en ze heeft een onverzadigbare wellust, maar ze is niet langer de baas over zichzelf. Haar vriend en minnaar Matthew (Sarandon) is verbijsterd over het veranderde gedrag van Karin, maar kan het niet precies inschatten. Hij begrijpt niet waarom ze veelvuldig afspraakjes met vreemde kerels maakt. Ook Karins vrienden zijn verbaasd over haar, vrouwen vertrouwen haar niet meer en hun mannen schijnen geen genoeg van haar te krijgen. Het mysterie is eenvoudig: Karin is bezeten door de geest van Kali en bevindt zich in een wereldje, waar succes, macht, bezit en wellust regeren. Hier eindigt het lichamelijke en begint het spirituele. Karin vermoordt zelfs haar slachtoffers als zij ze niet kan bezitten. Komt op het toneel Dr. Govinda Samudaya (Cross), een duiveluitdrijver, die precies weet wat hem te doen staat. Hij reikt Matthew de helpende hand en verlost Karin van de euvele geest die haar in bezit heeft genomen. Hoewel het een verhaaltje van niks lijkt, heeft het scenario van Melissa Mitchell interessante aspecten. Het begin van de film is sexy en onderhoudend, maar dan wordt het verloop van de gebeurtenissen te voorspelbaar. De spelprestaties zijn plichtmatig, maar regisseur Lanoff toont zich heel vindingrijk als het op bloot aankomt en de erotische scènes. Het camerawerk van Anthony G. Nakonechnyj is een lust voor het oog. Ook bekend als DARK GODDESS.

Violent Zone

1989 | Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van John Garwood. Met o.a. John Jay Douglas, Christopher Weeks, Chard Hayward, Cynthia Killiam en David Pritchard.

Deze overigens geheel en al clichématige mannetjesputter-film heeft één heel klein origineel, zij het zeer vergezocht, invalshoekje: op een eilandje in de Filippijnse archipel worden Amerikaanse soldaten uit de Vietnamoorlog vastgehouden in een kamp. Daarin zit de zoon van een rijk industrieel vast. Precies 43 jaar ervoor vocht marinier Douglas er tijdens WO II. Hij had toen als tegenpool een Jap, die door hem de rimboe in werd gejaagd en zo niet merkte dat WO II op een zeker moment voorbij was, maar wel zwoer zich ooit op die Yank te wreken. Zijn kans komt als Douglas de rijkeluis zoon komt bevrijden. Noot van de redactie: een dergelijke Japanse oudstrijder heeft men wel eens aangetroffen in de Filippijnse jungle, die ruim dertig jaar na dato niet wist dat de oorlog voorbij was. Ter plekke gedraaid door een genrespecialist.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher Weeks op televisie komt.

Reageer