Catherine Parks

Acteur

Catherine Parks is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Body of Influence

1993 | Thriller

Verenigde Staten 1993. Thriller van Alexander Gregory Hippolyte. Met o.a. Nick Cassavetes, Shannon Whirry, Sandahl Bergman, Don Swayze en Richard Roundtree.

Een psychiater uit Beverly Hills krijgt een aantrekkelijke, sexy jonge vrouw over de vloer die een wel erg doeltreffende therapie wil, en hem daarna tracht te vermoorden. Een van die zogenaamd erotische thrillers van Hippolyte, die aan de lopende band gedraaid werden. Hij werd in een ander, vorig leven bekend als regisseur van harde porno, met de naam Brown. Het scenario werd op een blauwe maandag geschreven door David Schreiber. De cast is wel indrukwekkend met o.m. de inmiddels 44-jarige Bergman (waar is de tijd van CONAN THE BARBARIAN en RED SONJA!) en de bijna zestiger Roundtree, ooit als SHAFT een zwarte leading-man; kortom: wat een afgang!

Aspen Extreme

1993 | Komedie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1993. Komedie van Patrick Hasburgh en Patrick Hasburg. Met o.a. Paul Gross, Peter Berg, Finola Hughes, Teri Polo en William Ross.

T.J. Burke en Dexter Rutecki zijn het stadsleven beu. Ze nemen ontslag en begeven zich naar Aspen in de hoop er de twee dingen te vinden die (voor hen) het belangrijkste zijn in het leven: skiƫn en vrouwen. T.J. weet een baantje als skileraar te krijgen, maar Dexter valt uit de boot.

Weekend at Bernie's

1989 | Komedie

Verenigde Staten 1989. Komedie van Ted Kotcheff. Met o.a. Andrew McCarthy, Jonathan Silverman, Catherine Mary Stewart, Terry Kiser en Don Calfa.

Twee nijvere, wakkere jonge financial-controllers van een groot concern ontdekken een fraude, en mogen als beloning een weekend doorbrengen in het monumentale strandverblijf van hun playboy-achtige baas. Ze weten niet dat hij de bron is van de oplichterijen, en tot over de oren betrokken bij de maffia; de onderwereld bakt ze een poets door ze het lijk van hun werkgever te laten vinden, waardoor ze een fikse kans lopen van moord beschuldigd te worden. Zij bedenken allerlei doldwaze streken om de indruk te wekken dat hun directeur nog in leven is. Een heerlijke onzinfilm, die voorbij is voordat je het weet. Script van Robert Klane.

Friday the 13th Part 3

1982 | Horror

Verenigde Staten 1982. Horror van Steve Miner. Met o.a. Dana Kimmell, Paul Kratka, Tracie Savage, Jeffrey Rogers en Catherine Parks.

Een amateuristisch verhaal met amateuristisch acteerwerk, maar vooruit: dit keer wat minder bloederig, en met een paar wendingen die je echt doen schrikken, vooral in 3D.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Catherine Parks op televisie komt.

Reageer