Leslie Sands

Acteur

Leslie Sands is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Seven Dials Mystery

1981 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1981. Mysterie van Tony Wharmby. Met o.a. John Gielgud, Harry Andrews, Cheryl Campbell, James Warwick en Christopher Scoular.

Een Agatha Christie-mysterie: dus is er een moord gepleegd. Dat gebeurt ditmaal in het huis van een markies (Gielgud) die daar niet zo van ondersteboven is; zijn dochter (Campbell) gaat wél op onderzoek uit. Erg boeiend wordt het allemaal niet. Scenario van Pat Sandys.

Three Days in Szczecin

1975 | Documentaire

Verenigd Koninkrijk 1975. Documentaire van Leslie Woodhead. Met o.a. Leslie Sands, Kenneth Colley, Patrick Durbin, George Irving en Neil Johnston.

Een gereconstrueerde documentaire over de staking op de Adolf Varsky-scheepswerf in de Poolse havenstad Szczecin in januari 1971. Woodhead vermengt journaalbeelden met door acteurs vertolkte ontmoetingen tussen de voornaamste stakingsleiders en de Poolse leider Gierek. Interessant, maar wel gedateerd.

The Ragman's Daughter

1972 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1972. Drama van Harold Becker. Met o.a. Simon Rouse, Victoria Tennant, Patrick O'Connell en Leslie Sands.

Dit stijlvol verfilmd, realistisch drama, geschreven door Alan Sillitoe, kreeg niet de aandacht die het verdiende. Rouse is een jonge dief die verliefd wordt op de verschrikkelijk mooie Tennant. Dit juweeltje werd pas in 1974 - en dan nog op kleine schaal - uitgebracht in de Verenigde Staten. Het is Beckers eerste speelfilm.

Death Trap

1962 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1962. Thriller van John Moxey. Met o.a. Albert Lieven, Barbara Shelley, John Meillon, Mercy Haystead en Kenneth Cope.

Een mannequin vertrouwt de zogenaamde zelfmoord van haar zuster niet. Een goed Edgar Wallace-mysterie, met Barbara Shelley als de secretaresse van een financier die de activiteiten van haar baas al evenmin vertrouwt. Simpele maar energieke aflevering uit de reeks verfilmde Wallace-verhalen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leslie Sands op televisie komt.

Reageer