Tatiana Rojo

Acteur

Tatiana Rojo is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Marion, 13 ans pour toujours

2016 | Drama

Frankrijk 2016. Drama van Bourlem Guerdjou. Met o.a. Julie Gayet, Luàna Bajrami, Fabrizio Rongione en Tatiana Rojo.

Marion is dertien jaar. Ze wordt door schoolgenoten zo ernstig en systematisch getreiterd dat ze een einde aan haar leven maakt. Haar moeder (mooi gespeeld door Gayet) probeert te begrijpen hoe het zo ver heeft kunnen komen. Het tragische, geruchtmakende verhaal van Marion vond in werkelijkheid in 2013 plaats, waarna haar moeder Nora Fraisse een boek schreef. Ze benadrukt daarin hoe wijdverbreid en ingrijpend het fenomeen pesten is. De televisiefilm trok bij de eerste vertoning, gevolgd door discussie over het onderwerp, meer dan vier miljoen kijkers.

Les rayures du zèbre

2014 | Drama, Komedie

België/Frankrijk 2014. Drama van Benoît Mariage. Met o.a. Benoît Poelvoorde, Marc Zinga, Tatiana Rojo en Tom Audenaert.

José is voetbalmakelaar. Zijn specialiteit: in Afrika zoeken naar beloftevolle talenten. Als hij Yaya ontdekt, brengt hij hem mee naar België om van hem een kampioen te maken. Hij is ervan overtuigd dat hij de kip met de gouden eieren gevonden heeft. Maar alles loopt anders dan verwacht.

Danbé, la tête haute

2014 | Biografie, Drama, Sportfilm

Frankrijk 2014. Biografie van Bourlem Guerdjou. Met o.a. Annabelle Lengronne, Tatiana Rojo, Médina Diarra en Assa Sylla.

Op achtjarige leeftijd verliest Aya haar vader en zusje bij een aangestoken brand in een Parijse voorstad. Aangemoedigd door haar moeder, een standvastige Malinese, begint het meisje te boksen en bereikt de top. De complexe relatie met haar moeder vormt de rode draad in deze sober gemaakte biopic rond bokskampioene Aya Cissoko. Franse televisiefilm met uitstekende actrices Lengronne als het boksende meisje en Rojo als de moeder die dubbele gevoelens heeft over de carrière van haar dochter. Gebaseerd op de autobiografie die Cissoko schreef met Marie Desplechin.

La rivale

2008 | Drama

Frankrijk 2008. Drama van Edouard Carrion. Met o.a. Claude-Alexandre Eclar, Tatiana Rojo en Laurentine Milebo.

In Frankrijk drijft de Congolees Maurice met zijn oudere partner Prudence een Afrikaans restaurant. Wanneer zijn ouders in Congo erachter komen dat Prudence geen kinderen kan krijgen, sturen ze Maurice de jonge verleidster Thérèse op z'n dak. Deze mede door actrice Milebo (Prudence) geschreven tragikomedie laat zien hoe immigranten niet zelden worden achtervolgd door archaïsche mores, ondanks het feit dat ze de cultuur van hun geboorteland deels zijn ontgroeid: Maurice is zonder zijn toestemming gekoppeld, de bruidsschat is al geschonken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tatiana Rojo op televisie komt.

Reageer