Eduardo Arozamena is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Sangre en el barrio

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Adolfo Fernández Bustamante. Met o.a. Antonio Badú, Esther Fernández, Víctor Junco en Eduardo Arozamena.

Een vermogend zakenman heeft het plan opgevat om alle gebouwen in een wijk met de grond gelijk te maken om er nieuwbouw neer te zetten. De bewoners komen op straat te staan. Licht geëngageerd melodrama, goed opgenomen.

La Negra Angustias

1949 | Drama, Film noir

Mexico 1949. Drama van Matilde Landeta. Met o.a. María Elena Marqués, Agustín Isunza, Eduardo Arozamena en Gilberto González.

Een als jongen opgevoede jonge negerin is bang voor mannen. Als een man haar tracht te verkrachten, vermoordt zij hem en vlucht het bos in. Dit verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Francisco Rojas González. Helaas is de actie uit het oorspronkelijke verhaal door de regisseuse omgezet in eindeloze dialogen, waardoor de film buitengewoon vervelend is geworden.

La Mujer que yo perdí

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. Pedro Infante, Blanca Estela Pavón en Eduardo Arozamena.

Een man gaat op de vlucht nadat hij iemand per ongeluk heeft gedood die zijn verloofde lastig viel. Hij houdt zich vervolgens schuil in het huis van een vrek. Dit moet een zogenaamd sociaal drama zijn, maar is alleen maar erg vervelend.

Duelo en las montañas

1949 | Drama

Mexico 1949. Drama van Emilio Fernández. Met o.a. Rita Macedo, Fernando Fernández, Eduardo Arozamena en Jorge Treviño.

Een revolutionaire kapitein moet zich schuil houden in een dorp. Daar ontdekt men al gauw wie hij is. De film had wel wat meer vaart mogen hebben.

El Conquistador

1946 | Komedie

Mexico 1946. Komedie van Fernando Soler. Met o.a. Enrique Herrera, Amanda del Llano en Eduardo Arozamena.

Een jonge man laat zich overhalen naar de stad te gaan om filmster te worden. Als hij eenmaal daar is, mislukt alles. Een slecht geregisseerde film, waarin nog slechter geacteerd wordt.

La Pajarera

1945 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1945. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. María Elena Marqués, Roberto Silva, Ernesto Alonso en Eduardo Arozamena.

Een verkoopstertje van vogeltjes ontdekt dat de man van wie zij houdt een generaal vermoord heeft. Met deze film bewees Gómez Muriel niet met een camera om te kunnen gaan.

Flor de durazno

1945 | Drama

Mexico 1945. Drama van Miguel Zacarías. Met o.a. Fernando Soler, Esther Fernández, David Silva en Eduardo Arozamena.

Een meisje wordt verleid en in de steek gelaten door de zoon van haar chef. Dit gedateerde melodrama liet toen ook al geen enkele indruk achter.

Bartolo toca la flauta

1944 | Komedie

Mexico 1944. Komedie van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Manuel Medel, Hilda Kruger en Eduardo Arozamena.

Een arme man wiens enige bezigheid fluitspelen is wordt een rijk grootgrondbezitter. Uitzonderlijk onbeholpen film.

El Circo

1942 | Komedie

Mexico 1942. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Cantinflas, Gloria Lynch en Eduardo Arozamena.

Een ongelukkige schoenmaker besluit om bij een circus te gaan werken. Dit is één van de eerste en meest geslaagde films van de Mexicaanse komiek Cantinflas.

Caminos de ayer

1938 | Drama

Mexico 1938. Drama van Quirico Michelena. Met o.a. Jorge Negrete, Carmen Hermosillo, Eduardo Arozamena en Victoria Argota.

Een verdoold, vrijgevochten kind groeit ondanks de tegenslagen in het leven, op tot een eerlijk en fatsoenlijk mens. Een van slechte smaak getuigende en bar slecht geregisseerde film.