Dan Slider

Componist

Dan Slider is componist.
Er zijn 6 films gevonden.

Touched By Evil

1996 | Thriller, Drama

Verenigde Staten 1996. Thriller van James A. Contner. Met o.a. Paula Abdul, Adrian Pasdar, Susan Ruttan, Tracy Nelson en Charlayne Woodard.

De gescheiden Ellen Collier wordt overvallen en verkracht. Ze kan de verschrikkelijke gebeurtenis niet verwerken en begint zich voor haar omgeving af te sluiten. Met de hulp van haar vriendinnen Madge en Clara ziet ze uiteindelijk kans haar geïsoleerde bestaan te doorbreken. Dan ontmoet ze Jerry Braskin, een aardige man en alles lijkt goed te gaan, tot ze opnieuw ingehaald wordt door haar verleden...

For the Love of Nancy

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van Paul Schneider. Met o.a. Tracey Gold, Jill Clayburgh, Cameron Bancroft, William Devane en Michael McCrae.

Deze tv-film is gebaseerd op het ware verhaal van de 18-jarige Nancy Walsh, een voormalig anorexia-patiëntje. Nancy, een gevoelige eerstejaars studente, vergt met haar geheime, zelfverkozen verhongering een zware tol van haar familie.

Little Ninjas

1990 | Actiefilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Emmett Alston. Met o.a. Steven Nelson, Bob Hunt, Jon Anzaldo, Alan Godshaw en Cynthia Cheston.

In deze goedkope rolprent, niet te verwarren met het veel betere THREE NINJAS (dat trouwens later uitkwam), krijgen drie jonge toeristen de schatkaart van een eilandstaatje onder hun hoede. De hebzuchtige dictator achtervolgt hen naar Amerika, maar maakt de fout hen in hun karatekamp in de Grand Canyon te overvallen. Hij krijgt zodoende een hele horde in de oosterse vechtsporten geschoolde jongetjes op zijn nek. Het geweld is pure slapstick; ernstiger schade wordt toegebracht aan het brein van de kijker, die al die idiote dialogen en grappen in deze rammelende produktie moet ondergaan. Het scenario is van producent Douglas Ivan. Camerawerk van Robert Ebinger.

Uninvited

1988 | Misdaad, Mysterie, Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1988. Misdaad van Greydon Clark. Met o.a. George Kennedy, Alex Cord, Clu Gulager, Toni Hudson en Eric Larson.

Een onschuldig lijkende kat zorgt voor vreselijk amok op een luxejacht: zij gaat de opvarenden, in volgorde van morele verdorvenheid, te lijf tot nog slechts de twee braafste zielen overblijven. Hoogtepunten van deze vaak lachwekkende griezelfilm zijn de fragmenten waarin een slecht identificeerbaar stukje pels (de aanvallende kat) het beeld wordt ingekeild. Het scenario is van regisseur Clark, die eventjes te zien als dokter in het laboratorium, maar als zodanig niet op de credits staat vermeld. Onbeholpen, ondermaatse horror. Het camerawerk is van Nicholas Joseph Sternberg. Mono.

Demonwarp

1988 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Emmett Alston. Met o.a. David Michael O'Neill, George Kennedy, Hank Stratton, Jill Merin en Michelle Bauer.

Jonge mensen jagen in de bossen op een yeti-achtig wezen en stuiten op een onaardse kwade macht. Deze film, die fijner is afgewerkt dan veel andere horrorfilms, is ook stompzinniger. Het verhaal staat op naam van John Buechler, een kei in speciale effecten, die ook het afwijkende monsterkostuum ontwierp.

Sex Surrogate

1982 | Erotiek

Verenigde Staten 1982. Erotiek van Al Rossi en Gary Legon.

Eén enorme monoloog van de verrukkelijk brutale Chambers, die als seks-therapeute vertelt over haar praktijk en privé-leven, terwijl ze haar verhalen lijfelijk zeer aanschouwelijk maakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dan Slider op televisie komt.

Reageer