Camilo Gallardo

Acteur

Camilo Gallardo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

B. Monkey

1998 | Romantiek, Thriller

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten/Italië 1998. Romantiek van Michael Radford. Met o.a. Asia Argento, Jared Harris, Rupert Everett, Jonathan Rhys Meyers en Tim Woodward.

Britse thriller waarin rustige boekenwurm en jazzliefhebber verliefd wordt verliefd op de mysterieuze, Italiaanse schone Beatrice. Ze passen op het oog niet bij elkaar: hij leidt een beschermd en geregeld leventje, zij leidt een snel en crimineel bestaan. Maar 'opposites attract' en wanneer er een romance opbloeit doet Beatrice er alles aan om aan de zelfkant te ontsnappen.

De amor y de sombra

1994 | Romantiek, Drama

Spanje/Argentinië 1994. Romantiek van Betty Kaplan en Betty Kaplan. Met o.a. Jennifer Connelly, Antonio Banderas, Stefania Sandrelli, Patricio Contreras en Diego Wallraff.

Chili na de dood van Salvador Allende in 1973; het land zucht onder het juk van de militaire junta van generaal Pinochet. Irene Beltran komt uit een beschermd milieu en beseft nauwelijks wat er zich afspeelt. Er werkt eigenlijk niets in de film, zelfs de twee hoofdpersonages lopen er wat verloren bij.

Singles

1992 | Komedie

Verenigde Staten 1992. Komedie van Cameron Crowe. Met o.a. Bridget Fonda, Campbell Scott, Kyra Sedgwick, Sheila Kelley en Matt Dillon.

Luchtige kijk op leven en liefde, door en voor jonge, volwassenen met hun illusies, angsten en ontgoochelingen. Centraal staan twee stellen (Fonda-Dillon, Sedgwick-Scott) en een pak vrijgezellen met evenveel relaties annex eigenaardigheden, tekortkomingen en sterkten. Hoogte- en dieptepunten tussen jonge mannen en vrouwen in de maatschappij van 1990, niet hoogdravend noch diepzinnig. Verteerbaar, herkenbaar, afstandelijke maar onderhoudende kijk op een generatie. Pretentieloos met een zekere dramatische onderstroom zonder al te zwaarmoedig te worden. Geschreven door Crowe zelf, een soort THE BIG CHILL, maar dan van twens en minder intelligent. Gesitueerd in Seattle.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Camilo Gallardo op televisie komt.

Reageer