Jacinta Mulcahy

Acteur

Jacinta Mulcahy is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Nature Unleashed: Earthquake

2004 | Actiefilm

Canada/Verenigd Koninkrijk/Litouwen 2004. Actiefilm van Tibor Takács. Met o.a. Patrick Dreikauss, Fintan McKeown en Jacinta Mulcahy.

De gerespecteerde ingenieur Josh wordt door zijn bedrijf gevraagd een kerncentrale te inspecteren. In het betreffende gebied heeft onlangs een lichte aardbeving plaatsgevonden. Technisch blijkt de centrale niet in orde.

Frankenstein - The Real Story

1992 | Horror

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1992. Horror van David Wickes. Met o.a. Patrick Bergin, Fiona Gillies, Randy Quaid, Jacinta Mulcahy en Lambert Wilson.

De zoveelste getrouwe verfilming van de roman van Mary Shelley volgt inderdaad het boek op behoorlijke wijze. Alle elementen uit de klassieker zitten in de film, maar wel sterk vereenvoudigd en met de gebruikelijke nadruk op de slachtpartijen die het monster aanricht, ook al is dat geportretteerd als een ongelukkig slachtoffer inplaats van een sadistische moordenaar. Genre-specialist Wickes die al diverse klassieke horror- personages een tv-leven gaf, schreef, produceerde en regisseerde deze film in de eerste plaats voor de bioscoop. Bergin is aanvaardbaar als Baron Frankenstein en Mills is grandioos als de blinde kluizenaar, de enige mens dat vriendelijk is tegen de schepping van de baron. Maar de vreemdste keuze is Quaid als het monster. Ondanks diverse zwakheden in het scenario, slaagt hij er in het wanstaltige wezen menselijke trekjes te geven. Jack Conroy fungeerde als cameraman en John Cameron componeerde een mooie, symfonische score.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jacinta Mulcahy op televisie komt.

Reageer