Elspeth Ballantyne

Acteur

Elspeth Ballantyne is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Blowing hot and cold

1986 | Komedie

Australië 1986. Komedie van Marc Gracie. Met o.a. Peter Adams, Joe Dolce, Kate Gorman, Bruce Kane en Elspeth Ballantyne.

Een Italiaanse emigrant in Australië helpt als verlopen handelsreiziger in vieze boekjes en opblaaspoppen een verpauperde benzinepomphouder bij diens speurtocht naar zijn dochter die er met een drugdealer vandoor is. Een bitterzoete en matige roadmovie.

Breakfast in Paris

1981 | Romantiek, Drama

Australië 1981. Romantiek van John D. Lamond en John Lamond. Met o.a. Barbara Parkins, Rod Mullinar, Jack Lenoir, Elsbeth Ballantyne en Jeremy Higgins.

Een modeontwerpster met bittere ervaringen over mannen is op weg naar Parijs. Onderweg maakt ze kennis met een charmante fotograaf, die vervolgens alles in het werk stelt om haar te veroveren. Een slaapverwekkende film, waarin het voornamelijk te doen is om de romantische plaatjes van de Lichtstad.

Blue Fin

1978 | Familiefilm, Avonturenfilm, Drama

Australië 1978. Familiefilm van Carl Schultz. Met o.a. Hardy Krüger, Greg Rowe, Elspeth Ballantyne, Liddy Clark en John Jarratt.

De veertien-jarige Howe droomt ervan visser te worden, net zoals zijn vader. Vader Krüger vindt echter dat hij beter nog een tijdje aan wal kan blijven en daarmee breken de spanningen los. Voorspelbare, soms ontroerende en spannende prent over een vader- zoonrelatie die op losse schroeven komt te staan. Howe en Krüger spelen hun rol met overgave, maar het scenario van Sonia Borg gebaseerd op een roman van Colin Thiele, bevat te weinig actie om voor jongeren te blijven boeien tot het einde. Cameraman Geoffrey Burton maakte schitterende beelden van de zuidkust van Australië, maar kon de film daarmee niet boven de middelmaat uittillen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elspeth Ballantyne op televisie komt.

Reageer