Brian Theibel

Acteur

Brian Theibel is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Skøonheden og udyret

1983 | Drama, Komedie

Denemarken 1983. Drama van Nils Malmros. Met o.a. Jesper Klein, Line Arlin Søoborg, Merete Volstedlund, Carsten Jøorgensen en Eva Scholdager.

Door het verblijf van haar moeder in een ziekenhuis brengt een jong meisje haar kerstvakantie alleen met haar ruimdenkende vader door, die in redeloze jaloezie ontsteekt als ze verkering krijgt met een al te vlotte fotograaf. Een subtiele en mild- ironische relatieschets van Malmros, waarbij het meisje van een oprechte onbevangenheid is en de vader vriendelijk en kwetsbaar (en hooguit latente incestueuze verlangens heeft), wat oorspronkelijk varianten oplevert in een bekend, maar dankbaar thema.

Kundskabens trae

1981 | Familiefilm, Komedie

Denemarken 1981. Familiefilm van Nils Malmros. Met o.a. Eva Gram Schjoldager, Jan Johansen, Line Arlien-Søborg, Lone Elliot en Brian Theibel.

Twee jaar middelbare-schoolleven rond 1960, waar de grootste branie en het populairste meisje van de klas geleidelijk aan in tegengestelde rollen belanden en alle conflicten op het schoolbal voor de zomervakantie naar buiten komen. Een in alle onopgesmuktheid voortreffelijke, nieuwe jeugdobservatie van Malmros, die ook in werkelijkheid twee jaar over de opnamen deed, waardoor het groei- en veranderingsproces van zijn pubers authentiek geregistreerd kon worden. De overtuigende tijdsreconstructie geeft extra diepte aan de film, die zonder enige pretentie toch nagenoeg een meesterwerk is. Ook bekend als TREE OF KNOWLEDGE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brian Theibel op televisie komt.

Reageer