Bill Loose

Componist

Bill Loose is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Grotesque

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Joe Tornatore. Met o.a. Linda Blair, Tab Hunter, Donna Wilkes, Guy Stockwell en Brad Wilson.

Rod (Hunter) is een genie op het gebied van make-up van speciale griezeleffecten in Hollywood. Tijdens een wintervakantie wordt zijn gezin door punkers uitgemoord. De man gaat zich wreken. Je weet niet hoe? Dan heb je een dozijn soortgelijke films gemist, met hetzelfde verhaal maar wel beter in beeld gebracht. Blair, die tevens geassocieerd producente was, is Hunter's kuise dochter Lisa. Een klassieke ragtime-melodie van Scott Joplin wordt zeer ten onrechte gebruikt als begeleiding van het eind. Het scenario is van Mike Angel naar de persoanges van regisseur Tornatore. Het camerawerk is van Bill Dickson. Stereo.

Blacksnake

1972 | Erotiek

Verenigde Staten 1972. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Anouska Hempel, David Warbeck, Percy Herbert, Milton McCollin en Thomas Baptiste.

Op de Barbadoseilanden gedraaid verhaal over een soort vrouwelijke Blauwbaard met als ingrediƫnten een door slaven mishandelde lady, een brutale opzichter, een Fransman, een gecultiveerde neger, een echte blanke edelman en een naar vrijheid smachtende autochtoon. Dat zorgt voor melodramatisch vechten en tranen, seks en transpiratie, geweld en folteringen. Financiƫle en cinematografische ramp. Ook bekend als SWEET SUZY - DUCHESS OF DOOM, BLACK SNAKE en BLACK SNAKE - THE WHIP.

John F. Kennedy: Years of Lightning, Day of Drums

1966 | Documentaire

Verenigde Staten 1966. Documentaire van Bruce Herschensohn.

Een briljante documentaire, oorspronkelijk in opdracht van United States Intellligence Agency (een inlichtingendienst) gemaakt, over het leven en werk van John Kennedy.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bill Loose op televisie komt.

Reageer