John Schneider

Acteur, Producer

John Schneider is acteur en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

Wild Things: Foursome

2010 | Misdaad, Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 2010. Misdaad van Andy Hurst. Met o.a. Ashley Parker Angel, Jillian Murray, Marnette Patterson en John Schneider.

Carson Wheetly, de zoon van miljonair Ted Wheetly, raakt verstrikt in een web van leugens nadat hij een nacht heeft doorgebracht met drie vrouwen. Wanneer Carsons vader omkomt tijdens een speedbootongeluk, wordt rechercheur Frank Walker ingeschakeld om de zaak te onderzoeken.

Come Dance at My Wedding

2009 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 2009. Drama van Mark Jean. Met o.a. Brooke Nevin, John Schneider en Roma Downey.

De 25-jarige Cyd runt een dansschool die ze heeft geërfd van haar moeder toen zij overleed. Wanneer projectontwikkelaars haar een aantrekkelijk bod doen, besluit Cyd de zaak te verkopen. Maar dan blijkt er nog een naam op de eigendomsakte te staan, namelijk die van haar vader. Cyd heeft haar vader nooit gekend en wist niet eens dat hij nog leefde. Hij wist ook niet dat hij een dochter had. Deze gebeurtenis brengt vader en dochter voor het eerst samen, maar ze staan meteen voor enkele moeilijke beslissingen.

Big Stan

2007 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 2007. Komedie van Rob Schneider. Met o.a. Rob Schneider, David Carradine, Jennifer Morrison, Scott Wilson en M. Emmet Walsh.

De onfrisse onroerend goedhandelaar Stan (Schneider) verdient zijn geld door weerloze oudjes een poot uit te draaien. Hij wordt gepakt en veroordeeld. Om al te intieme attenties van medegevangenen te kunnen afslaan neemt hij voordat hij opgesloten wordt vechtlessen bij de geflipte martial arts-leraar The Master (Carradine). Rob Schneider is geen fijnzinnige grapjas, zijn komedies staan altijd bol van ranzige seksuele toespelingen. Big Stan is geen uitzondering. Maar wie zich over zijn afschuw heen kan zetten zal vast en zeker af en toe glimlachen.

Deuce Bigalow: European Gigolo

2005 | Komedie

Verenigde Staten 2005. Komedie van Mike Bigelow. Met o.a. Rob Schneider, Eddie Griffin, Jeroen Krabbé, Cees Geel en Edwin Alofs.

De verbazingwekkend niet-grappige gigolo Deuce Bigalow (Rob Schneider) keert terug in een komedie die misschien het best te omschrijven is als een expeditie naar een plek waar de menselijke beschaving geheel onbekend is. Een zoektocht naar grappen die de grenzen van de wansmaak overschrijden. Amsterdam is het decor en een hoop Nederlanders, onder wie Hanna Verboom, Chantal Janzen en Cees Geel, lopen voor gek als figuranten in een film waarin bijvoorbeeld een vrouw uit Tsjernobyl met een penis als neus haar omgeving onderniest.

The Hot Chick

2002 | Fantasy, Komedie

Verenigde Staten 2002. Fantasy van Tom Brady. Met o.a. Rob Schneider, Anna Faris, Rachel McAdams, Matthew Lawrence en Sam Doumit.

Popperige scholier Jessica belandt in het lijf van een zweterige kruimeldief (verrassend goed gespeeld door Rob Schneider). Wat te doen met het naderende eindfeest? Hoe moet zij/hij cheerleaden? En zal vriendje Billy genoegen nemen met een man? The Hot Chick zou het leuk doen als een Saturday Night Live-sketch - de alma mater van Schneider. Uitgesmeerd over honderd minuten blijft er weinig van over. Komiek Rob Schneider schreef het scenario samen met debuterend regisseur Tom Brady, de scenarist die Schneider eerder voorzag van dierlijke eigenschappen in The Animal. Let op de cameo van komiek en jaren zestig-icoon Dick Gregory.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Schneider op televisie komt.

Reageer