Skipp Suddeth

Acteur

Skipp Suddeth is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Daybreak

1993 | Sciencefiction, Thriller, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Sciencefiction van Stephen Tolkin. Met o.a. Cuba Gooding jr, Moira Kelly, Martha Plimpton, Omar Epps en Alice Drummond.

Amerika in de nabije toekomst. De Burgerwacht heeft het voor het zeggen en ze schrikken niet ervoor terug om hardhandig op te treden. De macht is in handen van de fascisten. Misdaad en drugsgebruik behoren tot het verleden. Geslachtsziekten zijn uit den boze en wie eraan lijdt, gaat in quarantaine in het instituut van de Helping Hand. Overspel en homoseksualiteit zijn strafbaar. De broer van Blue (Kelly) zit bij de Burgerwacht. Zij ontmoet Torch (Gooding) die haar vertelt wat voor naars er zich achter de muren de Helping Hand afspeelt.

Mutants In Paradise

1988 | Komedie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1988. Komedie van Scott Apostolou. Met o.a. Brad Greenquist, Anna Nicholas, Robert Ingham, Skipp Suddeth en Edith Massey.

SF satire over corrupte geleerde Oscar Tinman (Ingham), die een dubieus experiment uitvoert op menselijk proefkonijn Steve Awesome (Greenquist die later zou schitteren in THE BEDROOM WINDOW van Curtis Hanson uit 1987, een rolprent die echter eerder in de bioscopen uitkwam) in de hoop een mens te scheppen die een atoombom kan overleven. Regisseur Apostolou`s vooruitzichten als satiricus zijn veelbelovend al zitten er in deze film onnodige grappen. De film is bijna vijf jaar op de plank blijven liggen, voordat hij uitkwam en was bedoeld voor de nachtvoorstellingen van de bioscopen op de (Amerikaanse) universiteitscampus. Hij werd vrijwel gelijktijdig gereleast op video. Mancini is een boksprof, die hier in zijn filmdebuut is te zien. Het scenario is van regisseur Apostolou. Ook bekend als GOING NUCLEAR.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Skipp Suddeth op televisie komt.

Reageer