José Campos is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Homicidios en Chicago

1969 | Misdaad

Spanje 1969. Misdaad van José María Zabalza. Met o.a. José Campos, Isana Medel, José Truchado en Eduardo Fajardo.

In de stad Chicago beginnen de misdaden elkaar op te volgen zonder duidelijke onderlinge samenhang. Vooral belachelijk deze film.

Españolear

1969 | Romantiek

Spanje 1969. Romantiek van Jaime Jesús Balcázar. Met o.a. Luis Lucena, La Polaca en José Campos.

Een cowboy berooft zijn baas om diens sensuele verloofde te kunnen veroveren...Een zeer middelmatig melodrama, gedragen door de zichtbare onstuimigheid van 'La Polaca', een danseres die tamelijk succesvol is geweest in de Spaanse film.

El Regreso de Al Capone

1969 | Misdaad

Spanje 1969. Misdaad van José María Zabalza. Met o.a. Jesús Puente, José Truchado, Isana Medel en José Campos.

De inslechte Al Capone terroriseert de stad Chicago. Een belachelijke poging om gebruik te maken van de populariteit die de tv-serie THE UNTOUCHABLES destijds in Spanje genoot.

Solteros de verano

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Alfonso Balcázar. Met o.a. José Campos, Alberto Closas, José Luis Lopéz Vázquez en Pedro Porcel.

Drie gehuwde mannen zijn van plan om hun echtgenotes tijdens de zomer te bedriegen. Een schijnheilige en moraliserende komedie.

El Ruido del silencio

1963 | Misdaad

Spanje 1963. Misdaad van José María Zabalza. Met o.a. José Campos, Malila Sandoval en Luis Induni.

Een jongen die door de politie achtervolgd wordt, zoekt zijn toevlucht in een verlaten dorp. Een armoedige film, zowel qua financiële middelen als qua artistieke ideeën.

La Maldición de los Karnstein

1962 | Horror

Spanje/Italië 1962. Horror van Camillo Mastrocinque. Met o.a. Christopher Lee, Adriana Ambesi, José Campos en Neia Conjiu.

In het kasteel van de familie Karnstein raakt een jonge vrouw bezeten door de geest van een verdorven voorouder. Een gothic horror film die in een tijd waarin dit genre populair was in Italië gerealiseerd werd. Ondanks zijn moralistische schakeringen en de platvloerse regie een film van enige belang. Ook bekend als LA CRIPTA E L'INCUBO.

La Alternativa

1962 | Drama

Spanje 1962. Drama van José María Nunes. Met o.a. José Campos, Marta Sandoval, Carlos Larrañaga en Julio Pérez Tabernero.

Een beroemde stierenvechter in ruste wordt voortdurend gekweld door de herinnering aan zijn vader. Die was eveneens stierenvechter maar niemand wil meer over hem praten. Dit is een film uit de beginperiode van de veelbesproken regisseur José María Nunes.

Al otro lado de la ciudad

1962 | Drama, Romantiek

Spanje 1962. Drama van Alfonso Balcázar. Met o.a. Alida Valli, José Campos, Angela Bravo en Luis Segnier.

Door zijn erotische aantrekkingskracht klimt een jonge man op de maatschappelijke ladder. Minachtend beziet hij de wanhoop van zijn vroegere geliefde. Dit is één van de weinige aanvaardbare films van Alfonso Balcázar, die hier zijn voordeel doet met de grote Alida Valli, die nu eenmaal graag de hoofdrol vertolkt.

Los Castigadores

1961 | Romantiek

Spanje 1961. Romantiek van Alfonso Balcázar. Met o.a. José Campos, Tere Velázquez, Juan Capri en Julián Mateos.

Twee vrienden komen tegenover elkaar te staan door de komst van een nieuw, knap meisje in hun buurt. Een weinig geslaagd melodrama, dat gesitueerd is in de kringen van de jeugdbendes.

Han matado a un cadaver

1961 | Misdaad, Thriller

Spanje/Frankrijk 1961. Misdaad van Julio Salvador. Met o.a. José Campos, Colette Ripert, Angel Picazo, Maria Mahor en Dionisio Macias.

De moord op een nachtclubzangeres in Barcelona brengt de politie op het spoor van een valsemunterscomplot. De tweelingzus van de zangeres wordt ingezet om de gangsters in verwarring te brengen. Het kost haar bijna het leven, maar ze wordt beloond met een huwelijksaanzoek van de inspecteur. De Spaanse situering en de pittoreske locaties behoeden deze doorsnee misdaadfilm voor een déjà vu-effect. De film wordt echter nooit echt spannend of verrassend. Franse titel: INTERPOL RECHERCHE.

Un Paso al frente

1960 | Drama

Spanje 1960. Drama van Ramón Torrado. Met o.a. Germán Cobos, Julio Núñez, José Campos, Tomás Blanco en Alfredo Mayo.

De lotgevallen van een aantal leerlingen van de parachutistenschool. De zeer middelmatige regisseur Ramón Torrado probeerde hiermee het succes van zijn film BOTÓN DE ANCLA te herhalen.

Sueños de mujer

1960 | Drama

Spanje 1960. Drama van Alfonso Balcázar. Met o.a. Marga López, José Campos, Paloma Valdés en María Luisa Ponte.

Een vrouw op leeftijd doet alsof ze verpleegster is teneinde de liefde van haar oud-minnaar, die in een ziekenhuis ligt, terug te winnen. Een vervelende en slecht in elkaar gedraaide film.

Los Desamparados

1960 | Misdaad

Spanje 1960. Misdaad van Antonio Santillán. Met o.a. José Campos, Marta Padován, Carlos Casaravilla en Miguel Ligero.

Tijdens een roofoverval wordt het jongste lid van een misdadigersbende gepakt. Een alledaagse en platvloerse film.

Llama un tal Esteban

1959 | Misdaad

Spanje 1959. Misdaad van Ramires. Met o.a. Luz Márquez, José Campos en José María Cafarel.

Om van zijn minderwaardigheidscomplex af te komen besluit een eenvoudige boekhouder zijn welgestelde echtgenote te vermoorden. Een bescheiden produkt zonder opmerkelijke kwaliteit.