Dusty Nelson

Regisseur

Dusty Nelson is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Inferno

2001 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 2001. Actiefilm van Dusty Nelson. Met o.a. Jeff Fahey, Janet Gunn, Richard Danielson, Greta Danielle Newgren en Lukas Behnken.

In de dichte wouden rond het plaatsje Loch Lamond, waar Bill Klinger (Stockwell), burgemeester is, breekt brand uit. Darcy Hamilton (Gunn) behoort tot het team van de brandbestrijders. Ze ontdekt, dat als ze de brandhaard bereikt hebben en het vuur trachten te doven, dat ze ingesloten worden door de vlammen. De wind is plotseling gedraaid, de bomen vatten vlam en vallen naar beneden. De broek van een brandweerman vliegt daardoor in de fik, maar Darcy weet het te blussen en sleept hem naar een plek, waar het veilig is. Als de vuurvechters het gevoel hebben dat ze de brand onder controle krijgen, gebeurt er een andere ramp: de nabij gelegen dam breekt. Is dit soms het werk van een crimineel? Helaas is deze film ongeloofwaardig en onrealistisch, zodat zelfs de meest fervente pyromaan zijn handen er niet aan wil branden; bovendien gelaakt door deskundigen die het kunnen weten. Het acteren onder de zwakke regie van Nelson is houterig en de meeste kijkers beginnen zich na elf minuten te vervelen waardoor ze de film uitzetten. Als producent Kenneth Burke de bedoeling had gehad een DANTE'S PEAK te brengen is hij daarin niet geslaagd en Gunn bereikte haar hoogtepunt als cheerleader voor de Dallas Cowboys. Wat B-film acteurs Fahey en Stockwell in deze prent doen kan alleen maar verklaard worden door het geld.

Necromancer

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Dusty Nelson. Met o.a. Elizabeth Cayton, John Tyler, Stan Hurwitz, Russ Tamblyn en Wade A. Riddle.

Een studente wordt verkracht. Zij wreekt zich door middel van zwarte magie. De film druipt van het bloed, er wordt erbarmelijk geacteerd en de effecten zijn van de goedkoopste soort. Elizabeth Cayton wordt ook wel als Kaitan geschreven.

Effects

1980 | Horror

Verenigde Staten 1980. Horror van Dusty Nelson. Met o.a. Joseph Pilato, Susan Chapek, John Harrison, Bernard McKenna en Debra Gordon.

In dit onaangename werkje tracht een geschifte regisseur tijdens de filmopmaken de acteurs en technici te manipuleren tot moord teneinde dit met zijn verborgen videocamera`s te registreren. De film bevat een zieke sc[KA2]ene, waarin een authentieke [KL]snuff-movie[KLE] wordt vertoond. De make-up effecten zijn van Tom Savini (o.a. DAWN OF THE DEAD en FRIDAY THE 13TH).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dusty Nelson op televisie komt.

Reageer